Loading...

Commercial Welkom (2015) - Even Apeldoorn Bellen - Centraal Beheer

865,996 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 30, 2015

In een modern huis gaan voor twee snuggere inbrekers alle deuren open. Letterlijk. En eenmaal binnen krijgen ze de buit op een presenteerblaadje. Het lijkt wel of dit huis er gewoon om vraagt. Hebben de inbrekers een lot uit de loterij? Of is dit veel te mooi om waar te zijn?

Deze nieuwste Even Apeldoorn bellen commercial werd gefilmd in de Hongaarse hoofdstad Budapest. Hiervoor had een plaatselijke kledingmagnaat zijn riante huis ter beschikking gesteld. Alle opnames werden ’s nachts gemaakt door een ploeg van alles bij elkaar een man of 50. Tikkie opmerkelijk: de eigenaar van het huis stoorde zich niet aan alle drukte. Hij vond het allemaal best en lag gewoon te slapen in zijn eigen bed.

Over Centraal Beheer:

Centraal Beheer biedt particuliere en zakelijke klanten persoonlijk contact, zekerheid en gemak. Wij zijn de verzekeraar achter de campagnes Even Apeldoorn Bellen.

Centraal Beheer is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.

Even Apeldoorn Bellen: (055) 579 8000

Even contact
Website: https://www.centraalbeheer.nl
Facebook: https://www.facebook.com/centraalbeheer
Twitter: https://twitter.com/centraal_beheer
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cent...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...