Loading...

Na Rubu Znanosti - Vastu, život u skladu s prirodom 03

2,867 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 2, 2009

Emisija "Na rubu znanosti" od 18. 5. 2009. s temom "Vastu - život u skladu s prirodom". Gost emisije je Branko Lovrenčić - Vastu ekspert, koji objašnjava temeljna načela kretanja energija u prostoru i njihov utjecaj na čovjeka, njegovo zdravlje i njegov uspjeh.

Najbolje je izgraditi novu kuću po Vastu principima. Tu se tada u obzir uzimaju nagibi tla, prilazni putevi ili ceste, okolna brda, rijeke i jezera. Tako izabrano tlo, pravilna lokacija kuće na tlu i njezina orjentacija prema stranama svijeta, kao i adekvatne dimenzije objekta i svih prostorija, kao i razmještaj prostorija po funkcionalnosti u kući, imat će za posljedicu da čovijek koji boravi u njoj bude blagoslovljen u svim vidovima života. Učitelji nas uče da je bolje živjeti ispod drveta nego u kući koja ima loš Vastu, jer svako drvo ima dobar Vastu.

80% problema možemo ispraviti provođenjem Vastu korekcije. Pošto je izgradnja kuće po Vastu principima često nemoguća iz raznih razloga, pristupa se korekciji Vastu korektivnim alatima. Tim se postupkom može ublažiti večina problema bez rušenja zidova, jednostavnom prenjamjenom prostora ili premještanjem namještaja. Postavljaju se i takozvane Yantre energetske grafike i piramide, raznih oblika, veličina i funkcija.

Piramide i Yantre proizvode školovani ljudi u točno određeni dan i u određeno vrijeme dana, u zavisnosti od namjene te Yantre ili piramide, primjenom tradicionalnih Vedskih rituala. Na taj način Yantre ili piramide mogu nadoknaditi manijak određene energije u prostoru, ili blokirati preveliku količinu neke druge energije.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...