Loading...

MSZP | Bemutattuk a Fidesz pártsajtóját

1,533 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 11, 2017

Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének közlése szerint az MSZP a jövőben nem nyilatkozik a "Fidesz pártsajtójának", csak a "független magyar sajtónak".
Az ellenzéki politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón az Echo Tv-t, az M1-et, a Tv2-t, az Origót, a Pestisrácok.hu-t, a 888.hu-t, a Magyar Időket, a Lokált, a Ripostot és a Magyar Hírlapot nevezte a Fidesz-pártsajtó részeinek.
Nyakó István döntésüket azzal magyarázta, hogy szerinte a "fideszesek által közpénzen rekvirált" médiumok állami támogatásokkal kistafírungozva egy nem létező "álomvalóságot" mutatnak be, miközben folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait.
"Ahhoz asszisztáljunk, hogy manipulált anyagokat gyártsanak?" - kérdezte a szocialista politikus, aki példaként említette, hogy szerinte az Echo Tv a közelmúltban "vegytiszta provokációt" hajtott végre miniszterelnök-jelöltjükkel szemben, amikor "kilincset rángatva" megpróbált bejutni Botka László szegedi irodájába egy hivatalos tárgyalásra.
"Megteheti-e bárki azt, hogy Kövér Lászlóhoz hívatlanul bemegy, rángatja a kilincsét, vagy éppen a miniszterelnökét, Orbán Viktorét?" - kérdezte Nyakó István, hozzátéve, a kormányoldal célja az volt, hogy egyrészt lejárassa Botka Lászlót, másrészt bemutassa, a "444.hu újságírónőjének fideszes vegzálása" után az "MSZP is ugyanezt csinálja".
Nyakó István ezt követően úgy válaszolt az Echo Tv újságírójának kérdésére, hogy őt nem újságírónak, hanem a Fidesz sajtósának tekinti, akiknek nem szoktak válaszolni a sajtótájékoztatókon.
(MTI/mszp.hu)

Comments are disabled for this video.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...