Loading...

KATALLANI. Un documental SUB

4,308 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 20, 2014

KATALLANI

El nou documental de la Societat U de Barcelona (SUB).

El 1989, el President Pujol encarrega a Antoni Tàpies la decoració de la Sala de Govern al Palau de la Generalitat. L’artista tria els almogàvers com a tema. Katallani traça el procés de gestació de l’encàrrec amb alguns dels seus protagonistes principals, i mira d’esbrinar les raons que van donar forma al quadre potser més conegut a Catalunya.

Amb la intervenció de Jordi Pujol, Lluís Prenafeta, Pere J. Guitart, Lluís Permanyer, Narcís Selles, Lluís Bassat, Carles Taché, Joan Guitart i Joan Rigol.

Katallani continua la sèrie sobre les subhistòries de l’art català encetada a MACBA: La dreta, l’esquerra i els rics (documental premiat per l'Associació Catalana de Crítics d'Art el 2014). https://www.youtube.com/watch?v=r9OEc...

Estrena: Dijous 20 de novembre, a les 20h.
Centro Aragonés de Barcelona
c/ Joaquín Costa 68

-------------------------------------

KATALLANI

El nuevo trabajo de la Sociedad U de Barcelona (SUB).

En 1989, el Presidente Pujol encarga a Antoni Tàpies la decoración de la Sala de Gobierno en el Palau de la Generalitat. El artista elige los almogávares como tema. Katallani traza el proceso de gestación del encargo con algunos de sus protagonistas principales, y trata de averiguar las razones que dieron forma al cuadro quizá más conocido en Cataluña.

Con la intervención de Jordi Pujol, Lluís Prenafeta, Pedro J. Guitart, Lluís Permanyer, Narcís Selles, Lluís Bassat, Carles Taché, Joan Guitart y Joan Rigol.

Katallani continúa la serie sobre las subhistorias del arte catalán iniciada con MACBA: La derecha, la izquierda y los ricos (documental premiado por la Asociación Catalana de Crítica de Arte en 2014). https://www.youtube.com/watch?v=rDzt2...

Estreno: Jueves 20 de noviembre, a las 20h.
Centro Aragonés de Barcelona
C / Joaquín Costa 68

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...