Loading...

Orgasme fra top til tå (Træn dine orgasmer)

33,974 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 6, 2010

Træn dine orgasmer: Når orgasmerne ikke altid kommer som ønsket, er det ofte, fordi vi ikke udvikler vores krops følsomhed nok, mener sexekspert Jakob Olrik. Ønsker du flere og bedre orgasmer, skal du udforske din egen krop på nye måder, anbefaler eksperten!

Gør noget nyt: Varier den måde, som du onanerer på. Brug fx begge hænder og prøv nogle nye stillinger. Ved at gøre det, udvikler din krop flere former for følsomhed og dermed også forskellige måder at få orgasme på.

En orgasme skal tages: For at få en orgasme - skal både din krop og hjerne være indstillet på det. Den kommer ikke af sig selv. Husk at være til stede i situationen, og tænk ikke på alt muligt andet! Har du svært ved at få en orgasme, kan det skyldes to ting: Enten bliver du ikke stimuleret på den rigtige måde, eller også er du ikke indstillet på at få den. Og din egen indstilling kan du arbejde med.

Find nye fantasier: Afprøv seksuelle fantasier, som du tænder på eller bliver pirret af. Har du brugt de samme fantasier i 20 år, så find på nogle nye. Det udvikler din seksualitet - og giver dig nye veje til orgasmen.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...