Loading...

Hello, I'm A'dam. Printed by www.m2printing.nl

2,081 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 28, 2014

A'dam toren is voor M2 Printing letterlijk een vlaggenschip

Inmiddels zijn we best gewend om samen te werken met de grotere reclamebureaus en opdrachtgevers en logischerwijs raak je dan betrokken bij aansprekende projecten. Om waakzaam te blijven en onze kwaliteit en manier van werken te waarborgen staan we zo nu en dan serieus stil bij dit soort bijzondere opdrachten. We evalueren de processen die hebben geleid tot het resultaat en zorgen daardoor dat we altijd alert blijven.

Een voorbeeld van een groot en boeiend project dat we recent hebben uitgevoerd en waar we bijzonder trots op zijn, zijn de inmiddels alom bekende mega banners op de voormalige Shell Toren, die inmiddels is omgedoopt tot A'dam toren.

Met een formaat van 52 x 25 meter zijn het de grootste banners van Nederland. M2 Printing nam naast de productie ook de afwerking en montage voor haar rekening. Onze opdrachtgevers voor dit schitterende project waren: Sander Groet (AIR), Duncan Stutterheim (ID&T), Hans Brouwer (MassiveMusic) en Eric-Jan de Rooij (Lingotto).

Voor diegene die het nog niet uit het nieuws hebben vernomen; de A'dam Toren wordt een multifunctionele toren bestaande uit: een observatiepunt, een hotel, een club en diverse horecagelegenheden waaronder een ronddraaiend restaurant. Kortom, een ware trekpleister.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...