Loading...

Dr. Seuss' De Lorax En Het Verdwenen Bos

34,584 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Oct 28, 2011

Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos is een nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie van de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke.

De film is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek van Dr. Seuss' over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos beschermde, voordat het verdween.

Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos vertelt het verhaal van een jongen die op zoek gaat naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van het eigenwijze bosfiguurtje, de Lorax.

Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos is de derde speelfilm binnen de samenwerking tussen Universal Pictures en Illumination Entertainment (Despicable Me en Hop).

Met de stemmen van o.a.: Frits Lambrechts (de Lorax), Ferry Doedens (Ted), Marly van der Velden (Audrey), René van Kooten (de Foetsie), Willeke Alberti (oma Norma), Isa Hoes (Teds moeder), Nelly Frijda (tante Grizelda) Rachel Traets, Michelle en Bickel Krabbé en Helga van Leur (diverse stemmen).

Vanaf 6 april in de bioscoop, enkel in de Nederlands gesproken versie. Ook in 3D!

www.loraxfilm.nl
http://lorax.hyves.nl
www.facebook.com/LoraxNL

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...