Loading...

Пълна промяна на дизайн чрез модул Дизайнер - Summer Cart 7.5

2,690 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 21, 2015

Направи си сам уникален дизайн с помощта на модул Дизайнер във версия 7.5 на онлайн магазин Summer Cart
Ще започнем от смяната на основните фонове. За основен фон на нашия магазин ще използваме снимка, която предварително сме закупили с демонстративна цел. Смяната на основните фонове става много лесно. Натискате на „Основни фонове“, след което трябва да изберете цвят на фон 1, цвят на фон 2 и т.н. Тъй като не е много ясно какво „Цвят на фон 1 „ означава в нашия магазин, сме добавили специален бутон за информация, който представлява малкото кръгче с i в него. Посочете го и ще разберете коя част от фона на магазина се променя.
Установихме, че „Цвят на фон 1“ се отнася за основния фон. За да го сменим, натискаме на квадратчето до него и излиза палитра, от която съответно избираме цвета. Ако резултатът не ни харесва, натискаме бутона „Анулиране“ и фонът се връща към този по подразбиране. В случая ние ще сложим снимка, като за тази цел отново натискаме на квадратчето и натискаме бутона под палитрата „Choose image/file“ и качваме снимката. След това натискаме бутона „Fixed”, за да ви стой снимката на едно място.
Продължаваме нататък с „Цвят на фон 2“. Проверяваме за коя част на магазина се отнася. В случая той е фонът отгоре, затова ще го направим прозрачен, за да бъде видимо фоновото ни изображение.
Продължаваме с „Фон на горна лента“ , която опция намираме при ботона „Най-горна лента“. Проверяваме кой е – фонът на най-горната сива лента. Него също правим прозрачен, за да продължи да се вижда фоновото ни изображение.
„Фон на вътрешното поле “ разбираме, че е фонът на сивата лентичка най-отгоре. Променяме я в някакъв лилав цвят. Добра практика е като използваме някой цвят повече от веднъж да му копираме ето това име, за да не се налага да го търсите в палитрата.
„Цвят на текста“ правим бял. Белия цвят се намира на неудобно място най-горе в левия ъгъл и, тъй като е трудно да се избере, ви предлагам да използвате пак кода, да маркирате всичко и да задържате Ф, докато не се напълни, след което пускате и става бяло.
„Цвят на връзки“ посочваме и виждаме кои са всъщност, след което правим и тях бели. „Цвят на иконки“ по идентичен начин разбираме, че са цветовете на иконките за вход и регистрация. Тях също правим бели. Приключихме с тази част и продължаваме с „Начало“.

Comments are disabled for this video.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...