Loading...

rayuan seorang peguam

117,737 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 3, 2012

pengakuan

Comments • 172

eliza muslim muslim
Kesian pulak rasanya.... so apa rentetan cerita ni yer.... sy juga ada dengar pergaduhan rebutan kuasa ni.... kebetulan minum dekat 1 kdai... ada org2 dlm sedang bercerita hal ni.... katanya ramai juga yg melarikan dri ke luar negara sebab ada sangkut paut hal dalam istana... moga allah permudahkan urusan org yg berkata benar...
diyana aziz
kenapa takut nk balik malaysia?
Ezad Sam
kamal adalah peguam peribadi almarhum sultan iskandar yang tidak amanah sebab masalah peribadi keluarga sultan johor bukan untuk hebahan. kamal dikatakan membawa keluar dokumen (asal/salinan) penting keluarga sultan johor. Membawa/melarikan dokumen milik keluarga sultan menyebabkan kamal sentiasa rasa ketakutan. KAMAL... PULANGKAN BALIK DOKUMEN TERSEBUT. PASTI ANDA TIDAK AKAN ADA RASA TAKUT LAGI.
Pahlawan Melayu Mulia Indon Babu
Respect kamu bro!!! PEJUANG Islam!!! Respect respect respect from kami!!!!
afzan 92
jika kamu benar, allah sentiasa bersama kamu. sy doakan kamu slmt
Tengku Hans Hussey
BUAT PRANGAI TAK TAKOT PLAK
Settle 4 Nothing.
Pejuang Patriot yang kau bengang kenapa plak ni. dh dua kali aku baca komen kau. biarlah dia nak kata apa, die tgh amalkan freedom of speech.
Pahlawan Melayu Mulia Indon Babu
Babi kau setan laknatullah, taat lancau kau sial! Makan Babi makan taik sultan suruh kau makan Ke Babi????
Tengku Hans Hussey
SEBIJIK PERANGAI NAJIB PAS TO TAKOT NAK BERDEPAN KERANA DIRI SALAH...
Pahlawan Melayu Mulia Indon Babu
Babi kau setan laknatullah, taat lancau kau sial! Makan Babi makan taik sultan suruh kau makan Ke Babi????
Tengku Hans Hussey
NAK TAKUT NAPE KALAU TAK SALAH BERDEPAN JE JIKA ADA WAT SALAH TO LAH BUAT BENDA TAK FIKIR....PAS TO TAKOT...
moet ali
Selamat Hari Raya bro !!
mior sallehuddin
betul ke peguam ni dikatakan menampar sutan johor atas isu tidak bersetuju dengan titah Sultan Johor berkaitan isu pembahagian harta "Faraid" dan penceraian Sultanah Zanariah.   kalau la dia ni di pihak betul kenapa mesti dia nak takut sampai camni,
Fikhri Amin
+mior sallehuddin zmn skrg takut atau berani bukan pengukur akan kebenaran yg dipegang oleh individu tu, sbb kalau org yg ada kuasa buat salah sekalipun masih berani berdiri terpacak
Qiu Zee
Siapa xgoyang bro..sultan tu ada askar sendiri...
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...