Loading...

RAMPAGE - TOMBOLÁS - Magyar szinkronos előzetes (16)

44,288 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 28, 2018

RAMAPGE - TOMBOLÁS - ÁPRILIS 12-TŐL A MOZIKBAN!

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.
A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

A 80-as évek egyik legsikeresebb játéka, a Rampage főszereplője egy nagyvárosokat pusztító óriásmajom és szörnyű társai voltak. Ebben az izgalmas, látványos, a humorát mégis mindig megőrző filmben megelevenedik a játék,
és maga Dwayne Johnson benne a nagy játékos!

Főszereplők: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan.
Operatőr: Jaron Presant. Látvány: Barry Chusid Zene: Andre Lockington. Írta: Ryan Engle, Ryan Condal, Carlton Cuse. Rendezte: Brad Payton
Mozibemutató: 2018. április 12.

Eredeti cím: Rampage
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.
Játékidő:
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...