Upload

Loading...

UNICEF lan tỏa thông điệp "Niềm tin vào số 0" / UNICEF "Belive In Zero"

731 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 17, 2013

Sáng ngày 14/9/2013 đã diễn ra buổi hội thảo của UNICEF tại trường quốc tế Việt Úc, với đề tài Belive In Zero (Tin vào số 0). Chương trình đã có sự tham dự của đông đảo các bạn học sinh, sinh viên trong TP mong muốn tìm hiểu về tổ chức và chương trình này.

Đến tham gia chương trình các bạn được tìm hiểu , giao lưu và tham gia các hoạt động của chương trình với mục đích nguyên góp từ thiện vì trẻ em .

Belive In Zero là một chương trình của UNICEF lần đầu tiên có mặt tại VN, với mong muốn trẻ em Việt Nam sẽ không còn nghèo đói, không còn thất học. UNICEF kêu gọi mọi người hãy cùng nhau thực hiện điều này vì cộng đồng trẻ em Việt Nam.

19 September 2013 - Believe in Zero workshop has been organised by UNICEF at The Australation International School in HCM city. Many high school and university students in HCM city have participated this workshop and showed their support to UNICEF.

The workshop encourage participants to explore UNICEF activities and show their commitment and support to UNICEF and for the children in Viet Nam.

Believe in Zero is a UNICEF's programme, first time in Viet Nam, with a believe that there is no children should live in porverty with no access to education. UNICEF calls everyone's support to its programme for the children and communities in Viet Nam.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...