Loading...

Dansk Racisme er topstyret

12,925 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 4, 2007

Sverige afslører Venstre som et fremmedfjendtligt parti.

Comments • 35

3670Chris
Racisme er så nerriget! at sige "fuck dig perker" er lige som at sige jeg tror jeg er bedre end dig fordi jeg er hvid. Det så latterligt. Jeg sværger på at jeg ALDRIG har gjort grin med indvandre tro hva i vil, men jeg har N E V E R gjort det fordi jeg er så træt af sådan noget.
Mathias Moketjov
Kampen fortsætter fascismen skal knuses! Antifa Attitude is forever cool!
Lin nn
DU har bare ingen nosser, du tror ikke på dig selv og kan ikke forsvare dig selv når det kommer til det. Du sidder og er bange, og det er det med jer DF'ere, i er svanser, hele slænget I kan ikke tilfredsstille jeres kæreste, jers mor er en tabr og det same med jeres far. I ender som uner klasse dansker, men forsvarer stadig dannbrog. Det er sådanne dansker som jer der er tabere, og jeg er så stolt af at være udlænding. I skal ud, ikke os. For i STINKER!!!! biatch!
Agnete Rasmussen
@JakobAlfJensen: Så ja, oprindeligt havde racisme noget med race at gøre. Men race er sgu et uddateret begreb, med mindre man er dyreavler. 
Agnete Rasmussen
@JakobAlfJensen: Straffelovens § 266 b, også kaldet racismeparagraffen eller diskriminationsparagraffen: § 266 b. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år. 
TheGuyWithTheBratzDollz
1:00 jeg vil da gerne forlade Danmark
Philip Schmidt
At blive belært om racisme fra svenskerne, er som at blive belært om menneskerettigheder af arabere og dyrevelfærd fra koreanerne.
Ozzman Dalar
nej nej nej... PIA KJÆRSGAARD er ikke Nazist MEN RASCIST!!!!!
emilrude
Hvor er det da usmageligt at tage udtalelser ud af sammenhæng på denne måde. Hvis der er nogen der spiller noget kort her, er det jer der spiller racist kortet.
Tonfiskmacka
Och du min vän, är en bitter vänsterradikal. Life's a bitch......
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...