Loading...

L'ADENC denuncia l'impacte mediambiental del Quart Cinturó

346 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 28, 2008

DENUNCIEN LA MANCA DE TRANSPARÈNCIA DEL PROJECTE

Ara que les obres del Quart Cinturó estan força avançades en el tram que uneix Viladecavalls i Terrassa, lAssociació per la Defensa de la Natura, lADENC, ha volgut posar de manifest limpacte que estan tenint sobre el territori.

Per això, ha convocat als mitjans de comunicació en dos punts. El primer ha estat al pont del Camí de Can Gonteres, sobre un tram de via ja asfaltada, i on ja es veu clarament lamplada dels tres carrils ascendents i els dos descendents.

Laltra ha estat just al costat del pas de lautovia pel Camí de Can Bogunyà, on les obres no han afectat el paisatge. Ha estat una manera, diuen, de posar en evidència la conseqüències que està tenint i que tindrà lexecució de lobra.

La Campanya Contra el Quart Cinturó, integrada en lADENC, reclama que el debat vagi més enllà daquesta infrastructura.

TONI ALTAIÓ, campanya contra el Quart Cinturó: La veritable discussió no està en si és un Quart Cinturó o la Ronda del Vallès, sinó en el model de mobilitat. Mentre no discutim sobre el conjunt de la xarxa de mobilitat que ha dhaver-hi a làrea metropolitana de Barcelona, el que estarem fent és discutir sobre altres coses que no són els veritables problemes reals, les apostes de futur.

La Campanya ha elaborat un traçat complet del Quart Cinturó a Google Maps, unint la part que ja està en obres, que és la que arriba fins a Terrassa, i la que preveu el Pla Territorial, que uneix Sabadell amb la Roca del Vallès.

Daltra banda denuncien la manca de claredat i transparència sobre la definició del projecte. Diuen que mentre el PSC defensa una ronda comarcal, de dimensions més petites, els pressupostos de lEstat evidencien que el Quart Cinturó forma part de la futura A7 que ha de travessar de nord a sud el Principat.

IMATGES I TEXT: CANAL TERRASSA TV

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...