Loading...

Hovedløselille: DSB Sikkerhed - Businessman

4,024 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 15, 2016

Mød Alfred. Han er hovedpersonen i vores tredje afsnit om indbyggerne i den travle by, Hovedløselille. På sit arbejde kunne han aldrig finde på at springe over, hvor gæret er lavest, men når det kommer til at "vinde" tid i hverdagen, så vælger han nogle gange løsninger med hovedet under armen.

--------------------------------------------

SIKKERHED PÅ PERRONEN
Vi kender det alle sammen – travlhed i hverdagen kommer nogle gange til at tage lidt for meget af vores fokus. Der skal hentes børn, handles ind, laves aftensmad og vaskes tøj. En lang dag på job kan slå os helt ud, og kan nemt resultere i manglende opmærksomhed, når vi bevæger os i trafikken, hvilket kan have store konsekvenser for vores egen sikkerhed. På DSB’s perroner går det nogle gange meget stærkt, og vi opfordrer derfor alle vores passagerer til at sætte farten lidt ned, når I færdes på stationerne rundt om i landet. Vi vil så nødigt have, at I kommer til skade, og derfor prioriterer vi i høj grad at sætte fokus på jeres sikkerhed som passagerer.

I videoen her har vi prøvet at illustrere en lille hverdagssituation, som vi ved mange af jer ofte befinder jer i. Måske har du netop svært ved at lade arbejdet ligge, og kommer derfor til at slæbe det med dig hjem? Og alt imens du går og tænker over alle de opgaver, du har liggende på skrivebordet, som du ikke nåede, så suser togene forbi næsen af dig. Så husk lige at kigge op en gang i mellem og orienter dig, inden du træder ud på skinnerne. Vi håber denne video kan være med til at sikre, at du ikke taget hovedet under armen, næste gang du bevæger dig rundt på stationerne. Har du lyst til at se flere videoer og læse lidt mere om sikkerhed på perronen, kan du klikke dig ind på dette link:

https://www.dsb.dk/kampagner/sikkerhed/

--------------------------------------------

FØLG DSB PÅ DE SOCIALE MEDIER:
Like os på Facebook
https://www.facebook.com/dsb/

Tweet os på Twitter
https://twitter.com/omdsb?lang=da

Se os på Instagram
https://www.instagram.com/dsb.dk/

Se alle fordelene med DSB på hjemmesiden
http://www.dsb.dk/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...