Loading...

HILL SIDE - жилищен комплекс

🆕🏡HILL SIDE - Жилищен комплекс от затворен тип, кв. Симеоново, София (Sofia)

21,020 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 12, 2018

👍 Последвайте ни във Facebook https://www.facebook.com/hillside.bg
👍 Последвайте ни в Instagram https://www.instagram.com/HillSideSofia
👍 Посетете нашия уебсайт https://hillside.bg

📲 ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ от инвеститора: +359889224242
📧 E-mail: sales@hillside.bg

#hillside #sofia #софия #bulgaria

✅ Жилищният комплекс от затворен тип HILL SIDE дава това, което всички търсим сред динамиката на града – уют и спокойствие.
✅ Разположен в полите на Витоша той разкрива панорамна гледка към планинските върхове, което е само част от идеята за зеления начин на живот. Именно вярата в бъдещето на затворените комплекси и различната среда за живот стоят в основата на HILL SIDE.
✅ Комплексът се състои от общо шест сгради с просторни апартаменти. Разнообразието от планове и квадратури предлага богат избор в зависимост от индивидуалните предпочитания на клиента.
✅ Сред предимствата на комплекс HILL SIDE се нарежда и непосредствената му близост до спирки на обществения градски транспорт. На минута разстояние от главния вход на комплекса е разположена спирка на автобус номер 67, който прави бърза връзка с централната градска част. 5 минути е и разстоянието от HILL SIDE до бул. "Околовръстен път", което позволява връзка с всеки край на София.
✅ Разположен в полите на Витоша, комплекс HILL SIDE е гаранция за чист въздух, прекрасна гледка и спокойствие. Непосредствената близост до лифт Симеоново позволява на почитателите на зимните спротове бързо да превключат към хобито си. В непосредствена близост са на разположение разнообразни услуги, удобства и възможности за шопинг и практикуване на спорт: Ring Mall, Ikea, Kaufland, Фантастико, Lidl, Парк "Витоша", Raffy Pool.
✅ В района са на разположение множество детски и учебни заведения, между които едно от най-елитните в страната: Френски лицей "Виктор Юго", 64 ОУ "Цар Симеон Велики", частните училища "Дрита", "Рьорих", Частно училище и детска градина "ЕСПА", частна детска градина и ясла "Ян-Бибиян".
✅ За комфорта на обитателите и гостите в комплекса обслужващите зони включват: подземен паркинг с 214 паркоместа и гаражи, LOUNGE зона с два открити басейна, парк за домашни любимци, ресторант, кардио алея, спа и фитнес център, детски център със зони за игра, богато озеленен вътрешен парк с обособени кътове за почивка, 24/7 охрана с видео наблюдение и контрол на достъпа. Предвидена е професионална поддръжка на зелените площи, зоните около сградите и личните дворни пространства.
✅ Качеството на вложените материали при изграждането на комплекса е безкомпромисно. Всички те отговарят на най-съвременните европейски стандарти в строителството.
✅ Енергоефективни решения и екологични технологии са предпоставка за ниски консумативни разходи и поддръжка.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...