Upload

Loading icon Loading...

This video is unavailable.

Kuran shqip - Sharifah Khasif Fadzilah Syed Badiuzzaman (Malaysia)

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to like Sejdije Sabani's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to dislike Sejdije Sabani's video.

Sign in to YouTube

Sign in with your Google Account (YouTube, Google+, Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to add Sejdije Sabani's video to your playlist.

Published on Apr 9, 2012

Recituesja e Kuranit Sharifah Khasif e ka mesuar kendimin melodik te Kurant nga babai i saj qysh ne moshen e saj 4 vjeçe. Ka fitar vendin e pare ne garat Kuranore te vitit 2009.
Ka udhetuar ne shume vende dhe ka kenaqur ata zemra qe e duan Kuranin.
Hafezja Sharifah Khasif din ta lexoje Kuranin ne shtate menyrat (llojet) e njohuara.
Allahu i dhente jete dhe shendet ne sherbim te Kuranit.Amin

  • Category

  • License

    Standard YouTube License

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Loading icon Loading...

Ratings have been disabled for this video.
Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.

Loading icon Loading...

Loading...
Working...
to add this to Watch Later

Add to