Loading...

Imolai Judit Asztrológusportré

2,241 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 25, 2014

Imolai Judit Asztrológusportré -
Csillagfejtéssel megfigyeléses úton középiskolás koromban kezdtem foglalkozni: észrevettem zenélés-éneklés közben, hogy a Hold állásától függően nem minden nap egyformán cseng a hang.
Bölcsész (francia szakon), művészeti, humánerőforrás és ezoterikus végzettségek megszerzése közben folyamatosan tanultam az asztrológiát - nyelvtudásomnak köszönhetően eredeti francia és angol forrásokból. Pszicho-asztrológiai és művészeti érdeklődés vezet arra, hogy elsősorban a lélekkel foglalkozzak. Nem a történést és az előrejelzéseket vizsgálom, hanem inkább az átélést igyekszem segíteni különböző zenei és drámatechnikai eszközökkel - gyors és intenzív érzelmi intelligencia fejlődést érhetünk így el. Megismerjük az érzéseket, és megtanulunk bánni velük, uraljuk sorsunkat.
Szabadidőmben élményeket szerzek, munkámban-hivatásomban pedig élményeket adok át. A boldogság elérése a cél, humán művészeti tevékenység formákkal - a csillagokat a zene, a képek, a szerepjátékok hozzák közel, hogy ideáljaikkal segítsenek.
Konzultációk és csoportfoglalkozások keretén belül fogadok tanácskérőket és tanulni, fejlődni vágyókat. Írásaimat, előrejelzéseimet, verseimet, képeimet rendszeresen közlöm a honlapjaimon és a közösségi portálokon.
Készült a Lélek Tv stúdiójában, 2012.
Riporter: Gálfi Irén
www.astrologia.hu

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...