Upload

Loading...

spider tapi bagaimana.wmv

147,061 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Dec 23, 2010

tapi bagaimana,track ke 4 dalam album kitasatu.lirik juga hasil ciptaan m.nasir.intro muziknya macam pernah ku dengar,tapi di mana iya,memang best intro dia.back vokal pun sempoi jer.melodinya memang slumber lah.tapi sayang dalam album kitasatu nih cuma ada 5 lagu,ntah apa maksud spider kali ini,nak kata bacul dan dayus mungkin juga kot hahahaha,aku gurau jer.spider tetap best marvellous.mungkin juga spider malas nak buat 10 atau 12 lagu sebab kalau buat banyak lagu pun stesen radio Indonesia main selagu jer kan?hah mungkin ada logikal juga dengan 5 buah lagu dalam album baru kali ini.apapun memang santai mantai aku dengar lagu nih.tapi bagaimana?

kau buat aku teruja
kau buat aku tertawa
terbit rasa tersembunyi beku

hingga rasa cemburu
seperti pasangan
kekasih yang hangat bercinta

dan tak sanggup berpisah
walau hanya sekejap
aku sangat merindui kau
senang sekali kau ada

bagaimana harusku katakan padanya
dia yang ada seperti tiada
dengan dia cinta jadi sebuah ritual
haruskah ku kejam demi rasa
tolong lepaskan aku dari sengsara ini

dia bukan tak cantik
dia bukan tak baik
hanya kekosongan yang ada

di sudut hatiku
tak bisa diusik
hingga cinta jadi kematu

tiada yang nak gaduh
tiada yang nak tentang
hingga rasa menjadi kering kontang

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...