Loading...

Marokkaanse vrouwelijke dj | dj tahani

9,066 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Nov 26, 2011

Welkom bij Marokkaanse dj Tahani

Wij van Tahani Marokkaanse DJ'S & Entertainment willen graag een bijdrage leveren aan uw geluk door op de mooiste dag van uw leven Anasheed of muziek met entertainment te verzorgen. Wij draaien op alle feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften, geboorte-hennafeesten, tahara, verjaardagen ,jubilea en muziekevenementen. Onze DJ's hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in Anasheed (met of zonder instrumenten) en allerlei soorten muziek, zoals Marokkaanse, Engelse, Nederlandse, Irakeze, Tunesische etc..

De DJ's van Tahani houden rekening met uw wensen en de sfeer op de dansvloer, zodat u en uw gasten een onvergetelijke avond beleven en terug kunnen kijken op een avond vol plezier.

Natuurlijk mag ook de entertainment niet ontbreken tijdens uw feest; we hebben elka3da (danstrommel) waarop gedanst kan worden, reggadastokken, jbella- en shlouhkleding, bendirs/adjoen. Kortom, alle ingredienten om van uw feest een droomfeest te maken! Dus aarzel niet en neem contact op met onze DJ voor meer informatie en/of een vrijblijvend muziekdemo.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...