Loading...

Stemningsfilm fra certificeringsfesten 2014 - No Stress Mentoruddannelse

680 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 5, 2014

NO STRESS MENTORUDDANNELSEN - http://nostressakademiet.dk/uddannelsen/

En uddannelse for dig, som selv har været knækket med stress, og som nu ønsker at gøre en forskel. Indenfor det erhverv eller det felt, som du finder spændende at gøre det. En uddannelse du kan bruge til det du ønsker.

Jeg mener nemlig, at der er stor forskel på at arbejde med stress som værende en der selv har prøvet alle facetter af det, samt mærket det i alle ens celler i kroppen. Set i forhold til blot at have læst teorien bag det.

Du har, som værende tidligere stressknækket, potentiale for at blive knivskarp og en af danmarks dygtigste til at arbejde med og behandle indenfor emnet stress. Og det er det, jeg vil elske at skabe faciliteterne og støtten for. Samt at sætte den viden på, som vil gøre det muligt.

Jeg samler en gruppe pragtfulde mennesker, som alle har et stressknæk tilfælles – og som alle er fuldt ud dedikeret til en 5 måneders rejse, igennem en uddannelse – som har til sinde at give alt den viden, man skal bruge som No stress mentor, en masse fantastiske bekendtskaber, opløftende oplevelser og hjerteåbninger med sig. Derigennem selvfølgelig en uvurderlig personlig udvikling og et certifikat som fejres med en fest.

No stress mentor uddannelsen har længe været skabt i mit hjerte og i mine tanker, – og nu hvor jeg også føler mig klar til at være rejse- og uddannelsesleder på den, er den nu blevet en realitet. Samtidig mærker jeg uden tvivl, at uddannelsen også har været manglet for dig, der har oplevet et stressknæk, oplevet hvor lavt niveauet indenfor stress er i danmark, hvordan du slet ikke selv har fået optimal hjælp – og hvordan du brænder for at arbejde med stress og gøre en forskel – indenfor dit eget felt, lokalsamfundfund eller arbejdsområde. Det er det, som No stress mentor uddannelsen er skabt for, og det som der er fællesnævneren i den hær af No stress mentorer, vi i samskabelse får skabt.

Uddannelsen er skabt ud fra alt det som jeg selv har haft manglet i min egen uddannelse, kombineret med den omsluttende viden som skal til, både for at kende alle stressens facetter, kunne arbejde med inviduelle personligheds typer, kunne forebygge, håndtere og efterbehandle stress – samtidig med at man er i stand til at arbejde som no stress mentor, på no stress vis. Noget jeg selv finder afgørende for at være no stress mentor, og derfor noget jeg selv synes manglede i min uddannelse.

Derudover vælger jeg at ligge vægt på, at det ikke blot er en uddannelse du tager, men du får også et helt netværk af ligesindede, som du kan føle samhørighed med, slå dig sammen med, blive venner med og have businessforbindelser med. Således at du fjerner dig fra den ensomhedsfølelse, der ofte medfølger et stressknæk.

Her kan du se en stemningsvideo fra certificeringen af landets første No stress mentorer 2014. Festen blev afholdt i Nimbs magiske omgivelser (www.nimb.dk)

Fotograf: Alice Jacobsen (http://www.alicejacobsen.dk)

 • Category

 • Song

 • Artist

  • Sanne Salomonsen
 • Album

  • Hjem 2014
 • Licensed to YouTube by

  • The Orchard Music, SME (on behalf of Mermaid Records); UMPG Publishing, and 5 Music Rights Societies

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...