Loading...

Act Like School

483 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 29, 2015

Piesa de teatru a fost realizată în cadrul proiectului "Educație civică prin teatru social", derulat de Centrul pentru Jurnalism Indepndent (București), în perioada august 2014 - iunie 2015. Piesa a fost special creată pentru a reflecta preocupările, neliniștile și așteptările adolescenților și are la bază răspunsurile tinerilor la un chestionar aplicat extensiv în orașele în care se derulează proiectul - Galați, Brăila, Focșani și Slobozia. Cele șapte reprzentații ale piesei au fost urmărite de peste 300 de elevi, profesori și părinți.
Trupa Social Act Thater are experiență în realizarea de spectacole de teatru social, prin care a promovat teme de interes civic utilizând mijoace artistice. Reprezentațiile de teatru social combină spectacolul de teatru cu mici activități de advocacy ( semnări de petiții, recrutări de voluntari, etc)., astfel încât spectacolele să nu fie aibă doar valoare de informare și/sau divertisment, ci și o finalitate concretă și imediată.
Proiectul “Educație civică prin teatru social” este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile “.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...