Loading...

#autovisie #uwgarage #AUTOMERK

Motobecane Vélosolex 3800 | Uw Garage | Autovisie

4,228 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 5, 2019

Tivan Cremers was op zoek naar een Solex, liefst iets bijzonders met een goed verhaal. Hij vond precies wat hij zocht. Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Autovisie voor meer: http://bit.ly/AutoVisie

De voorkeur voor oude dingen heb ik altijd gehad. Ik draai lp's op oude stereo apparatuur en rij op een jaren 80 racefiets die nog van mijn vader is geweest. En toen ik mijn brommer rijbewijs haalde kwamen er Puch en Tomos brommers. Het werken met mijn handen is begonnen met timmeren en verbouwen. Dingen opknappen en repareren vond ik altijd al leuk, ik heb nu ook een loodsje waar ik kan klussen.

Een vriend van me stuurde me een tijd geleden een foto, kijk eens wat ik nu heb; twee Solexen! Weer wat later kreeg ik een berichtje dat hij ze aan de praat had gekregen, ik moest langskomen om te kijken, dan kon ik ook een stukje rijden. Na dat eerste rondje volgde er nog een en nog een... Toen al dacht ik dat ik er zelf ook best een zou willen hebben. En helemaal toen hij het verhaal van deze Solexen vertelde.

Welkom op het YouTube-kanaal van Autovisie. Je kent ons wellicht wel van het Autovisie jaarboek, het Autovisie Magazine en Autovisie.nl. Maar op YouTube bieden we je nog meer.
Hier vind je video’s met autonieuws, autovideo's, autotests, autoreviews en natuurlijk Sjoerds weetjes en Peters proefrit nog veel meer.

Bijvoorbeeld Uw garage, waarin we tweewekelijks langsgaan bij Autovisie lezers die de autovisie redactie hebben gemaild of geschreven en graag hun unieke auto willen laten zien. De meest bijzondere vierwielers komen aan bod, denk bijvoorbeeld aan een Amphicar, een VW Caddy of een Ford F-150.

Liever wat anders kijken? Bij Sjoerds Weetjes van Autovisie neemt Sjoerd je mee door de meest uiteenlopende onderdelen die met je auto te maken hebben. Van keyless entry tot het uiterlijk van de BMW i3.

Bekijk ook andere video’s van Autovisie:
??? - ???
??? - ???

Blijf op de hoogte van al het autonieuws en volg Autovisie op:
- Autovisie.nl: https://www.autovisie.nl
- Facebook: https://www.facebook.com/Autovisie
- Twitter: https://www.twitter.com/Autovisie
- Instagram: https://www.instagram.com/Autovisie
- YouTube: https://www.youtube.com/Autovisie

#autovisie #uwgarage #AUTOMERK

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...