Upload

Loading...

"Tarung Darajat"- game of skate Ihsan jeung Ariyosi

846 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 10, 2012

Barudak skate bandung diondang maen ka micro ramp Lucas And Sons di bumi pa haji Lucky..,barudak nu di ondang na ge dipilih acak sabeunang na..
Ai tarung na mah hampir sarua jiga GOS, tp ieu mah dina micro ramp,jeung peraturan na ge "bebaskeun" asal ulah ngaluarkeun jurus na di flat..da ieu mah hereuy
Gogolosoran luph yu pull ;-)

ps:
hampura..part ihsan vs ariyosi teu kabeh aya footage na..nu terkait..cing raridho we nya..nuhun :-D

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up Next


Sign in to add this to Watch Later

Add to