Loading...

Beismerte tettét Bándy Kata cigány gyilkosa - barátnője "jófejnek" tartotta (2012-07-16)

123,923 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 16, 2012

Comments • 170

ottó Varga
Jo magam is roma szarmazasu vagyok,de egeszsegugyi kozepiskolaba vegeztem mindig korhazba dolgoztam apolokent!!!!Es mindig ledobent amikor ilyet hallok oszinte reszvetem a csalad tagoknak,az ilyen szemelyeket ell kell zarni a tarsadalom eloll senkinek sincs joga a masik eleteben kart tenni!!!!!
Deltahun1
0:12 Csak szerintem hasonlít az a kedves becsületes állampolgár a Mi folyik itt Gyögyösön c. videó főszereplőjére?xD
fullofglitterlust
Kedves Szilvia! Itt nem csak cigányokról és magyarokról van szó. Egy fiatal nőt brutálisan meggyilkoltak és megerőszakoltak(nem biztos, hogy ilyen sorrendben). Egy ilyen cselekményért büntetés jár, nemzetiségre, nemi hovatartozásra, bőrszínre való tekintet nélkül. Szigorú büntetés. Lehet itt rasszistázni meg hitlerezni, ez csak a kommentelőket minősíti. Téged is, ha azt hiszed, hogy ha magyar lett volna az elkövető nem ítélném el. De igen. A bűn az csak bűn marad!
TheArticbreath
1:23 ... és takarítani ki fog helyettetek? Nektek kéne példát mutatni, erre otthagyjátok a gumikesztyűt a természet lágy ölén?...
TheRealBaleE
Gondolom magyarországon élsz, szóval ha kiírtanátok a magyarokat.. élni sem tudnátok mennétek más országba segélyért, mivel most mit csináltok? döglötök otthon egész nap és szaporodtok kapjátok a segélyt loptok csaltok hazudtok szóval kiket is kellene kiírtani?
FouquierDeTinville
Can anyone summarise the content of this video? I do not understand the hungarian language.
gerafreeman
nem neked irtam, a cigany mocskoknak,szebb jovot!!:)) 
ittvok
Úgy szeretem, amikor külföldiek vagy ottani magyarok pampognak, hogy szegény cigányok és milyen rasszisták vagyunk. Közben meg nincsenek tisztában azzal, hogy mi is folyik itt valójában, mert ugyebár arról egy szó sem esik külföldön, hogy a cigányság mit csinál. A lopások, gyilkosságok sajnos mindennaposak, 100 bűncselekményből, 99-et cigány követ el. Bármikor betörhetnek hozzád, megölik a családod és téged. Idézlek: minden fajtában van rossz ember, ez igaz, de hogy ebbe a népségben mennyi van?!
Isti W
Miért szidod a Magyarokat te senkiházi kurva ?ÉS miért használod a Magyar nyelvet te kutya? Magyarország semmi? A te fajtád, a hozzád hasonlóak,azok a senkik.Régen meg is volt a helyük jobb is volt a génállomány :) Nincs szükség sehol rátok a földön.Utálnak mindenütt.
MrSlaveLyrics
csak szerintem idegesítő, amikor az ilyen buta emberek (akár cigány, akár nem) "megpróbálnak" szépen, értelmesen, szakszavakat használva beszélni annak ellenére, hogy nem tudnak?
Advertisement

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...