Loading...

Ügyészség vs. Gaudi: tét a 2006 őszi igazságtétel

3,190 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 29, 2016

Kemény csatát és lényegében az ügyészség (amely eddig még semmilyen megbánást és önvizsgálatot nem tartott a 2006 őszi gyalázatos tettei miatt) vádlottak padjára ültetését hozta 2016. május 25-én a Pesti Központi Kerületi Bíróságon egy 2006 őszén dicstelen szerepet játszó ügyész által ellenem indított büntetőper első tárgyalása. Egy biztos a Központi Nyomozó Ügyészség és a "sértett" ügyész megemlegeti ezt a tárgyalást.

Az ügy előzménye és a háttér itt (
http://www.gaudinagytamas.hu/d%C3%BCb...) olvasható.


Sikerült egyértelművé tennem, hogy a kifogásolt kijelentés támadhatatlan, mivel országgyűlési képviselőként tettem még 2013. október 23-án. Éppen azért is lettem képviselő, hogy a 2006 őszi igazságtételért és a teljes elszámoltatásért nemzeti jogvédőként folytatott küzdelmet az Országgyűlésben folytathassam. A képviselői megbízatás körében állított tény vagy elmondott vélemény védett.

Az ügyre kijelölt - korábban egy Demszky ellenes tüntetőt kétes körülmények között elítélő - bírót leváltották, tisztességes keretek között zajlik az eljárás, a valóság bizonyítását kezdtük meg, mivel a terhelő tényt közérdekből hoztam nyilvánosságra.

Másfél órában előadtam a koncepciós perrel kapcsolatos védekezésemet, amelyben részletesen elemeztem bizonyítékokkal alátámasztva az ügyészség 2006 őszén törvénysértéseit, amely miatt a megtorlás keretében számos ártatlan ember került annak idején börtönbe, illetve elítélésre.

Kihallgatásra került az engem feljelentő ügyész, aki konokul tagadott és a törvénysértéseivel történt szembesítés ellenére sem tanúsított bűnbánatot, vagy kért elnézést az érintett házaspártól tettei miatt.

A következő tárgyalásra 2016. szeptember 20-án 8:30-tól kerül sor, éppen a Gyurcsány rezsim elleni tiltakozók és békés járókelők elleni rendőrségi embervadászatok 10. évfordulóján. meghallgatja a bíróság az érintett házaspárt és Gőbl Györgyöt, a Közhatalom Jogsértettjei Egyesület vezetőjét is és nem kizárhatóan ítéletet hoz.

Ezen a tárgyaláson is várom az igazságtételt fontosnak tartó hazafikat, köszönöm a mostani tárgyaláson való nagyszámú megjelenésüket ! És köszönöm dr. Csisztai-Molnár Péter ügyvéd, a nemzeti Jogvédő Szolgálat együttműködő partnerének kiváló védői munkáját.

Gondolkodjon el mindenki, hogy miként lehetséges az, hogy Gyurcsány szabadlábon, Gergényiék felmentve, de a 2006 őszi igazságtételért küzdő nemzeti jogvédő pedig a vádlottak padján ! Az igazságtétel és elszámoltatás kikényszerítése minden nemzeti elkötelezettségű ember és szervezet feladata, fokozzuk ennek érdekében erőfeszítéseinket, mivel a felelősségre vonást eddig megúszták a rendőrterror fő felelősei. Ezt nem hagyhatjuk ! Ez is egy valódi nemzeti ügy !

Kérem tekintsék meg és osszák meg Almási Lajos izgalmas tudósítását a tárgyalásról !

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,
a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője
www.gaudinagytamas.hu

Loading...

Advertisement

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...