Loading...

Вожњом против изборне крађе!

20,662 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 11, 2012

ДВЕРИ званични САЈТ: http://www.dverisrpske.com/
ДВЕРИ на ФЕЈСБУКУ: http://www.facebook.com/dverizazivots...
ДВЕРИ на ТВИТЕРУ: https://twitter.com/#!/DveriSrpske
ДВЕРИ ИНТЕРНЕТ ТВ: http://www.dverisrpske.tv

Медији су пренели да је било свега 20-так возила у протесној вожњи! Уверите се сами да ли је заиста тако било! Режимски медији све више личе на Милошевићеву "ТВ Бастиљу" која говори о "шачици" и "Случајним пролазницима"!
Упозоравамо режим да од борбе за наше гласове нећемо одустати!
Београд, 12.05.2012

Протести Двери против изборне крађе се настављају. Улице су ових дана пуне незадовољних грађана и бирача Двери који изражавају своје огорчење грубом режимском крађом гласова.

Након јучерашњег протеста Двери који је, и поред забране МУП-а, окупио неколико хиљада људи на улицама Београда, и у другим градовима улице се пуне грађанима који желе да знају коме су отишли њихови гласови.

Вечерас су Двери одржале протестну вожњу Београдом, Новим Садом, Лозницом, Књажевцем и другим местима, настављајући и на овај начин да указују на изброну крађу, а озвучење је током вожње упознавало грађане са разлозима звог којих Двери траже поништавање и понављање избора на свим нивоима.

Непрегледна колона возила кретала се улицама, поздрављана од стране пролазника, што говори о очигледној подршци грађана нашим захтевима.

Двери ће и наредних дана наставити са протестима тражећи испуњавање својих захтева, позивајући и друге опозиционе странке које имају доказе о крађи својих гласова да се прикључе.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...