Loading...

Nimeni nu-l lasa

9,789 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 8, 2010

Uneori chiar daca incerci sa mergi corect, nu te lasa nimeni sa executi o manevra. Asta, pentru ca daca esti domn intre tarani, n-ai sanse. Pana la urma l-am lasat eu, pentru ca incercase sa merga corect, fara sa forteze.
Realizat pentru http://www.trafictube.ro

Comments • 16

Tiberiu Tanasescu
YouDumFock nu toti fac drumul ala in fiecare zi sa stie benzile pe de rost. Ce mentalitate aveti Doamnee
Turcu
Ai dreptate, desi e infernal traficul din Bucuresti niciodata nu astepti mai mult de 15 secunde sa iesi dintr-o parcare , sa intorci pe un bulevard sau sa schimbi banda , stanga sau dreapta. 
Amnesia10M
da fatalau si asta...trebuia sa schiteze si el un pic de tupeu ..
gechyt
Din pacate te inseli, filmarea este facuta in Cluj (este si scris pe film la 0:02) :)
eligeo66
Ehh...sa fim seriosi, filmarea este facuta in Bucuresti.Si nu cred ca exista cineva care conduce ZILNIC in Bucuresti si nu si-a dat seama inca de faptul ca pentru a te incadra pe o banda nu ti se acorda prea mult timp...decat noaptea unde e liber.Rar mai intalnesc prin Bucuresti soferi care dau macar un semnal care sa tina 30 m inainte de a se incadra.
Andrei-Marian Borcescu
domnul cu passat avea destul timp sa schimbe banda, dar pentru asta trebuie sa se uite in oglinda laterala, ceea ce dupa cum stim este "foarte dificil" 
gechyt
Nu neg ca este posibil si asa ceva. Insa mie de la inceput mi-a facut impresia ca nu a fortat intrarea pe banda pentru a nu crea pericol pentru ceilalti. Vezi ca renunta la un moment dat si apoi ajungand pe banda de viraj la stanga, nu mai are ce face si reia semnalizarea. Daca nu l-au lasat altii, i-am facut eu loc pana la urma.
freezingthedarkness
Crede-ma ca am dat peste o multime de oameni care merg cu semnalul pus, pentru ca pur si simplu l-au uitat. De unde putea sa stie ala cu cordoba ce vrea el sa faca, in masura in care skoda mergea ca si cand ar face dreapta. Daca tu nu ai intentia de a te incadra, poti sa mergi mult si bine cu semnalul.
George Dumitra
mai exista si respect sau lipsa lui...iar asta nu se poare reglementa.... Din pacate la noi au trecut prea repede unii dela caruta la audi bizonic.
Mayus eew
sper k era femeie , un barbat asa nehotarat ar trebui sa se rusineze de el :)) 
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...