Loading...

Imam.H.Arbër Berisha - Kurani udhëzim për mbar njerzimin @ Derse-Ligjërata Islame

495 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 15, 2012

www.arber-berisha.it.gg
1. http://www.facebook.com/Islami.dhe.Sh...
2. http://www.facebook.com/pages/Arb%C3%...
Ders-Ligjërat- E mbajtur nga Imam.H.Arbër Berisha .
Donatoni për Xhaminë e fshatit Bujanit qe te ndertohet në Raifeisen Bank Prishtinë Kosovë Konto xhirollogari: 1501150000836016 Swift code : RBKORS22 Esselamu alejkum
Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim ligjeratën me : Hoxhë: Arbër Berisha
E lusim All-llahun (Subhanehu we te'ala) që të kemi dobi nga kjo që dëgjojmë. Amin
Hoxhë Arbër Berisha u lind më 3Prill të vitit 1986 në qytetin e Bajramcurrit-Tropojës në Shqipëri, ku edhe me sukses e përfundoi shkollimin fillorë në vitin 2001. Më pas i vazhdoi studimet në medresenë e mesme 'Alauddin' në kryeqytet të Kosovës Prishtinë.
Pas përfundimit të medresesë më 2005, hoxha i vazhdoi studimet në qytetin e Prishtinës. Pas një viti e gjysë ushtrimi të detyrës si imam xhamie në Tropoj të vjetër.
Këtu, hoxha Arbër Berisha e përfundoi fakultetin e Filozofik në degën e Historisë së përgjithshme, në vitin 2010 me temë Perandoria Islame Osmane dhe të Krishterët.
Hoxha Arbër Berisha ka pas nderin të jetë prezent që i ri në dëgjimin e ligjëratave nga dhjetra hoxhallar vendor dhe jo vendorë si fjala vjen :Jusuf Kardavi,Muhamed Husein jakub, Rexhep Boja,Mustaf Havolli,Shefqet Krasniqi,Shaykh Imran Hosein,Ekrem Avdiu,Bekir Halimi,Mahmud Arnauti,Sulejman Osmani,Irfan Salihu,Mazllam Mazllami,Ahmed Kalaja,Khaleed Yaseen,Zakir Naik,Abu Ameena Bilal Philips si dhe dëgjues i shum ligjeratave të dijetarëve si Abdul Kader Arnauti,Shejh Nasirudin Albani,pati nderin të jetë prezent në ligjëratat e Shuajb Arnautit i cili pat qën vizit në Prishtinë.Hoxha Arbër vijon studimet në fakultetin e studimeve Islame në Prishtinë Kosovë dhe aktualisht ushtron detyrën e Hatibit dheimamit dhe hatib në Xhamitë e Prishtinës dhe Tropojës.

Hoxha Arbër Berisha aktualisht jeton dhe vepron në qytetin e Prishtinës, dhe njihet për shkrime të ndryshme në gazeta dhe revista si në,Dituria Islame,Zgjimi Islam,Infopress,Etika, si dhe me ligjeratat e tij në tribunat e ndryshme, si brenda ashtu edhe jashtë vendit.
Poashtu, hoxha është i njohur në fushën e studimeve Historike dhe Teologjike si dhe në Historinë e religjioneve poashtu në fushën e poezisë Islame.Si dhe mirbajtës i disa faqeve Islame dhe asaj në youtube http://www.youtube.com/user/MultiMuslims
Donatoni për Xhaminë e fshatit Bujanit qe te ndertohet në Raifeisen Bank Prishtinë Kosovë Konto xhirollogari: 1501150000836016 Swift code : RBKORS22 Esselamu alejkum..MultiMuslims chanell on youtube,prenzeton www.youtube.com/MultiMuslims Faqe facebook: Islami dhe shkenca lindje perendim dhe "Arber Berisha"

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...