Loading...

Imn Jeg: Nu am sa alerg si Dorinta (muzica - Pavel Gagean)

18,864 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 23, 2007

Orice tara trebuie sa aibă un imn, asa ca Jegonia va avea mai multe. Deoarece Jeg este mai multe tari intr-una. Totusi, acesta este doar primul imn oficial si universal, fiindca, pe langa, ca Jeg este el singur niste tari, Jeg este si Univers. Am ales pentru acest scop o melodie idilica, ce surprinde la ce aspira (si sterge praful) Jeg, care ne sunt telurile si visele. Este vorba despre „N-am sa alerg si dorinta", in compunerea si interpretarea originală a lui Pavel Gageanu, reinterpretata cu ajutorul catorva cetaţeni binevoitori, ce i-am gasit in urbea noastra, colindand pe strazi si carora le multumim pentru interesul si dedicatiunea cu care ne-au ajutat.

Un imn pe care oricine-l poate canta, fara sa se fac de rusine, de teama c-ar iesi mai prost decat originalul. Sa-l intonam cu totii.

[repet şi rog să se bage la tărtăcuţă: nu, nu eu am făcut melodia, nu eu o cânt, nu eu am compus-o, doar mi-am însuşit-o ca imn şi am rugat sau obligat lumea pe stradă s-o interpreteze, pentru că nu concep să poată cineva falsa mai rău decât autorul şi bine-am ales]

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...