Loading...

"No Audio Device Installed" Problem . Windows 7 - Can anybody help me?

28,916 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 19, 2010

Hey guys I have a problem with my audio device, a few days ago I upgraded my Windows Vista Basic to Windows 7 Ultimate. After installing Win 7 everything worked correctly except audio, I found many solutions but no one helped me. So I had the idea of going back to Vista, but this time, Ultimate. After installing Windows Vista ,again with no audio, another idea came out on my head, getting Windows XP cause its real faster. I have a Compaq F755LA laptop with Windows XP Service Pack 3 installed, I think my audio driver or device on my laptop was Conexant HD Audio Codec, my laptop has a different problem, sometimes when I boot my laptop and I log in, sound works, it works for only 15 mins aprox. The audio driver when it works is : Conexant HD SmartAudio 221 4.36.7.60. After that 15 mins AUDIO STOPS WORKING
please if somebody knows how to help me, comment or make a video response, if it works I'll subscribe 3 times to its account. (I have 2 accounts more, check them if you dont believe me)
http://www.youtube.com/rockandrollmus1c
http://www.youtube.com/rockdoesntpollute
Oh, and for the ones who have sound the song is: Hey There Delilah by Plain White T's (All rights reserved, no copyright infringment intended) I wish I could hear it =)

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...