Loading...

Compare-IT utvecklar och säljer system för smarta hem #HemmaHos

21,205 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 10, 2017

Compare-IT utvecklar och säljer system för smarta hem. De är just nu aktuella med en nyemission inför noteringen på Aktietorget.

Bolaget har en lång erfarenhet inom branschen och har idag två olika produktlinjer. Dels säljer bolaget ett belysningssystem för kommersiella fastigheter så som skolor, kontor och andra lokaler. Dels säljer bolaget ett system för ett smart hem som riktar sig framför allt mot nybyggnationer.

Anledningen till att man riktar sig mot just nybyggnationer är för att bolaget har satsat på ett system som är trådbaserat tillskillnad från många andra system som använder sig av trådlös teknik. Enligt bolaget ger det flera fördelar så som tillexempel högre tillförlitlighet och kompatibilitet med standard el-produkter.

I en intervju med Finwire.tv berättar vd Kerstin Lindkvist-Toms, styrelseordförande Jeanette Andersson och CTO Martin Strandqvist om bolagets teknik, marknaden och planerna framåt.

Disclaimer:
Inga personer i produktionsteamet ägde aktier i bolaget vid inspelningstillfället. Se fullständig handelspolicy: http://finwiremedia.se/disclaimer/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...