Loading...

Bodylab øvelsesguide: 45 graders hyperextension - hoften fikseret

5,866 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 21, 2012

Hyperextensions på en 45 graders bænk, med hoften fikseret, er en isolationsøvelse for bagkæden. Hyperextensions på 45 graders bænk træner derfor rygstrækkerne, bagdelen og baglåret.

I denne version af hyperextensions trænes rygstrækkerne dynamisk, da man runder i rygsøjlen i takt med at overkroppen sænkes imod gulvet.. Rygstrækkernes opgave bliver derfor at rette rygsøjlen ud, når man laver hyperextensions med fikseret hofte. Hyperextensions med fikseret hofte får samtidig den konsekvens, at aktiviteten i baglår og bagdel er noget mindre.

Der findes varianter af hyperextensions, hvor hoften ikke fikseres, og rygsøjlen holdes derfor ret imens overkroppen sænkes imod gulvet. I disse varianter af hyperextensions trænes rygstrækkerne statisk, da de her har til opgave at holde rygsøjlen ret under hele bevægelsen. Det får samtidig den konsekvens, at baglår og bagdel trænes i langt højere grad i disse varianter.

I ovenstående video demonstrerer Poul Haacker hvordan man laver 45 graders hyperextensions (med fikseret hofte) med korrekt teknik.Besøg bodylab på: www.bodylab.dk

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...