Loading...

jamal abdillah -kepadamu kekasih

1,079,680 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 16, 2008

konsert di istana budaya..memang lebih sedap dr selalu

Comments • 287

tigasatu tigabelas
dia isap dadah ke x isap dadah ke...hatinya baik  x mengata orng lain x mcm korang yg suka mengata dgn kelemahan dia yg terlanjur dgn dadah....phuii..
putra iskandar
terbaik lagu jamal
yon keon
lagu ni memujaNya ..... cuba hayati setiap kata2 didalamnya...... bagi yg dislike , sorry..... mmg takkan ada lagi DJA dah lagi lepas ni..... jgn nak cari dh insan yg sentiasa menerima ujian Allah sepertinya... anugerahNya ...nikmatNya....sentiasa utk kita umat manusia ......Alhamdulillah
Mohd Dazli
"orang yang kuat adalah orang yang berusaha dan berjaya melawan HAWA NAFSUnya dan menjadi sebaik-baik manusia"..Insyaallah saya rasa Abg Jamal sekarang ni dah memperolehi kemenangan terhadap diri Abg jamal sendiri...kalau orang yg 'dislike' tu belum tentu lagi,sebab dia belum di UJI oleh Allah lagi...tungguuulah yg mengutuk tu..akan TIBA juga masa korang di UJI oleh ALLAH,MASA TU KORANG TAHULAH LANGIT TINGGI RENDAH !!!!!
Isyah Salam
Yes! Best comment ever! I agree so much with you, memang belum kena lagi sebab itu mulut orang2 ni celupar sangat2..😔
Eva Eiden
18 november 2015... kepada-Mu kekasih aku serahkan... jiwa dan raga jua segalanya... apakah Kau akan menerima penyerahan ini apakah Kau akan menerima ku dlm keadaan begini...........
Nizam Nazim
b'day sy..
Kenny Robert
Masih Tiada Tandingan ..terbaik Abg Jamal dari dulu sehingga kini masih ku dengar senikata lagu dari abg Jamal ..biarpun ada peristiwa hitam namun  dia sudah kembali kepangkal jalan dan sekarang 2015 beliau masih (Y) ...all the best
wak man
terbaik.. from Indonesia
sila bin ninggal
penyerahan yg wajib dibuat oleh semua manusia . Aku nampak Aku dalam Aku . rahsia dalam rahsia
smksanzackk smksanzackk
06.03.217 masih belum ada pengganti Dato jamal abdillah !!!!!!!!!..
Azmeer Azhan
tgh sedap ni . . haha
Mohd Zulhilmi
aah..br lps sedap dgn mak kau kot
batutepi jalan
Azmeer Azhan hahaha tu lah pasal, lain mcm pulak tengok
batutepi jalan
macam tgh 'stone' jek.. apa² pun terbaek jamal nyanyi
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...