Loading...

#OpgezwolleTotNu

Rico & Sticks met Freez - Breedbeeld Visie (prod. A.R.T. & Sticks)

86,524 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 23, 2016

Rico & Sticks met Freez - Breedbeeld Visie (prod. A.R.T. & Sticks)
http://spoti.fi/ricoensticks

Zojuist is de officiële This Is Rico & Sticks playlist van Spotify live gegaan. Deze playlist vol klassiekers van Rico & Sticks, Opgezwolle, zij- en soloprojecten wordt geopend met twee gloednieuwe tracks van het duo. De tracks ‘Breedbeeld Visie’ samen met Freez (geproduceerd door A.R.T. en Sticks) en ‘Hoe Meer Je Praat’ (geproduceerd door A.R.T.) zijn nu op alle digitale kanalen te vinden. Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat je ze op 9 december live gaat horen tijdens de grote Ziggo Dome show samen met Typhoon. Voor dit optreden zijn nog kaarten verkrijgbaar: http://ricostickstyphoon.nl

De twee nieuwe tracks zijn tevens de bekendmaking van het nieuws dat Rico & Sticks aan een nieuw album werken. Dit wordt het eerste gezamenlijke album sinds Eigen Wereld uit 2006. Tien jaar geleden dus! Voor het nieuwe materiaal werken de twee mc’s de afgelopen tijd veel met de andere grootmeesters, de Zwolse producers A.R.T. en Kubus. Sticks: “De samenwerking met Rico voelt weer aan als in onze begindagen, maar met de ervaring van nu.”

Het begon vorig jaar in de Lowlands Alpha, kreeg een grandioos vervolg in een uitverkochte HMH en stormde de afgelopen maanden dwars door alle poppodia en festivals: Rico & Sticks - #OpgezwolleTotNu. De Zwolse mc’s staan weer samen op het podium, met diverse gasten, oud en nieuw materiaal. In de Ziggo Dome komt dat op 9 december tot een voorlopig hoogtepunt samen met goede vriend, collega en stadsgenoot Typhoon. “Dit jubileumjaar met Rico voelt als een afsluiter”, zegt Sticks. “Maar tegelijkertijd is het een nieuw begin. We zijn recent beiden voor het eerst vader geworden. Dat symboliseert voor ons een nieuw begin, we kijken dan ook uit naar een nieuw gezamenlijk album.”

Dit jaar releasten Rico & Sticks divers Opgezwolle vinyl (nog beperkt verkrijgbaar) én een carriere-omvattende boxset. Maar vanaf vandaag is het daarnaast tijd voor veel nieuws: te beginnen met ‘Breedbeeld Visie’ en ‘Hoe Meer Je Praat’. Sticks noemt de liedjes het topje van de ijsberg. “Er komt meer en meer aan en het voelt ontzettend goed!”.

Video animaties door Gert Jan Naber
-----

Top Notch werd bekend met uitgaven van Nederlandse hiphop. Tegenwoordig geven we allerlei soorten muziek, films en boeken uit. Top Notch is marktleider van de Nederlandse hiphop en een van de meest succesvolle independent labels in zowel Nederland als België.

Bekijk ook onze playlists:
Populaire video’s: http://bit.ly/1zAjdX7
De Jeugd van Tegenwoordig: http://bit.ly/17sRfa4
Ronnie Flex: http://bit.ly/19eNmGg
Lil Kleine: http://bit.ly/1RVfBIt
Lijpe: http://bit.ly/1TW8O8N
Cho: http://bit.ly/1YaQM2y
Broederliefde: http://bit.ly/1TW9P0E
SFB: http://bit.ly/1su5gyC
Kenny B: http://bit.ly/1RVfv3z
Jayh: http://bit.ly/1Mj1fT4
Bokoesam: http://bit.ly/2e8f6UJ
Ares: http://bit.ly/17sN5iD
SBMG: http://bit.ly/19eN5Ds
Fresku: http://bit.ly/1EloaaA
Sef: http://bit.ly/1J8EuCc
TopNotchclassics: http://bit.ly/1zcCNtn

https://twitter.com/TopNotchNL https://www.facebook.com/TopNotchNL http://instagram.com/topnotchnl
http://www.top-notch.nl/
https://www.snapchat.com/add/topnotchnl

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...