Loading...

Ramon Leeuwin is een aanvoerder, jij ook?

1,453 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jan 27, 2014

De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die hun verantwoordelijkheid nemen en staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zij roepen in eerste instantie alle aanvoerders op om zich aan te sluiten, maar in principe kan iedereen zich aansluiten. Het gaat erom dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Oud-profvoetballers Ruud Gullit, Aron Winter, Ben Wijnstekers en Arthur Numan zijn de initiatiefnemers van het in maart gestarte verbond. Aanleiding was een aantal negatieve incidenten in het voetbal. Met de organisatie van verschillende initiatieven door het hele land stimuleren zij dat voetballers hun verantwoordelijkheid nemen. De positieve beleving van de sport staat hierbij centraal.

Ramon Leeuwin is ook aangesloten en steunt De Aanvoerders. Volg zijn voorbeeld en sluit je aan bij De Aanvoerders. Het doel van De Aanvoerders is om dit seizoen 20.000 Aanvoerders te werven.

Via de website www.deaanvoerders.nl kun je jezelf inschrijven en ontvang je gratis de respect aanvoerdersband (zie foto). Op de website kun je jouw sportieve ideeën insturen, al jouw vrienden, familie en kennissen uitnodigen om aanvoerder te worden en zelfs een eigen poster ontwerpen met jouw favoriete clubkleuren.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...