Loading...

Отац Тадеј о жигу звери - Otac Tadej o žigu zveri

59,027 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jan 14, 2010

Фејсбук страница посвећена Оцу Тадеју (поуке, аудио и видео записи, савети за болести): https://www.facebook.com/OtacTadejГлобални надзорни компјутерски систем "звер" и његова биометријска база података заведена под шифром "666" су - 1.) звер из откровења (компјутерски систем) и 2.) жиг звери (универзални код 666) - на то упозорава Јован Богослов у Откровењу.
То представља централни вештачки мозак антихристовог новог светског поретка са бројем његовог имена на чијем ће се челу појавити када сазри ситуација и као личност. Преко биометријског система уз нова документа њему се потчињавамо. Свакако да се то ради лукаво на превару како би и изабрани били преварени - а то је већ нажалост приметно.
Десна рука и чело су јасно поменути у Откровењу - то је свима јасно сада - пружање десне руке (прстију или длана на био-скенер) и лица (чела-главе, у специјалној кабини) а све то се лако очитава. Дигиталним потписом и прихватањем биометријског документа као потврде уговора је добровољни приступ систему звери, дакле са десном руком и челом (поистовећено са кодом 666). Зато је битно документ спалити и не користите се у будуће системом. Наше лице (чело) и десна рука су наш лични кључ и шифра за глобални компјутерски сеф - читачи наших телесних биометријских података ће се налазити на шалтерима банки, терминалима, хипер маркетима, пумпама итд . Ко не прихвати компјутерски код 666 уз своје име и телесне податке руку и лица - неће моћи да купује ни да продаје јер је условљен али и невидљив технички за систем.То ће бити свеопшти глобални стандард и једини компактибилни начин идентификације - физичка потврда да сте "особа за коју се представљате и власник картице итд", поверење и толеранција за папирне личне карте и не биометријска документа и картице неће постојати - компјутери ће само моћи да препознају (детектују и дешифрују) биометријска документа уз наше телесне податке руку и лица који су унутра меморисани а што ћемо морати да потврдимо на лицу места скенирањем десне руке или чела како би доказали власништво. Компјутерски системи врше модерни надзорни задатак у глобалном селу а људи су бројеви и робови. Трећи рајх је био припрема за глобални четврти рајх где се под изговорима технолошких достигнућа управо врши духовни и морални геноцид над људима кроз модерни биометријско-електронски логор. Међутим хришћани то никако да схвате.

Док је папирни новац у промету - добро је. Дакле жиг или број имена звери је данас јасно уочљив за све, не више само за оне са духовним већ и за већину са телесним видом.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...