Loading...

Űrvihar (Geostorm) - Magyar szinkronos előzetes #2 (12)

199,362 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 20, 2017

ŰRVIHAR - OKTÓBER 19-TŐL A MOZIKBAN!

A klímaváltozás biztos és elkerülhetetlen. És semmi kétség: a Föld lakóinak az életébe kerülhet. A rémítő lehetőség végre szövetségbe kényszerítette a világ vezetőit, akik együtt hozták létre az egyetlen technikai megoldást, ami a menekülés lehetőségét kínálja. Egy műholdakból álló, a Föld körül keringő gyűrűt, amelynek különleges geotechnológiai megoldásai elháríthatják a természetet fenyegető veszélyeket.
A rendszer két éve üzemel sikeresen. Ám egy műszaki hiba átalakítja a műholdhálózat működését, és ami eddig a világunk túlélését biztosította, most a gyilkosává lehet. Az ember önmagánál hatalmasabb szerkezetet alkotott, és az most maga alá is gyűri.
Egy magányos űrhajós (Gerard Butler) azonban feljut a műholdakhoz. Ha ő idejében meg tudja oldani a helyzetet, az emberiség ismét megússza. Csakhogy közben idelenn is működésbe lép egy szörnyű terv, ami a Földön és az égen is újabb veszélyeket hozhat…

Az elmúlt évek legnagyobb szabású filmjei, a Csillagkapu, A Függetlenség Napja mindkét része, a Godzilla és még számos látványos film producere készíti a filmet, amelyet hatalmas költségvetése, különleges látványvilága és izgalmas története tesz emlékezetessé.

Főszereplők: Gerard Butler, Katheryn Winnick, Andy Garcia, Ed Harris,
Abbie Cornish, Jim Sturgess
Zene: Pinar Toprak. Operatőr: Roberto Schaefer. Látvány: Kirk M. Petruccelli
Írta: Dean Devlin, Paul Guyot Rendezte: Dean Devlin
Mozibemutató: 2017. október 19.
Eredeti cím: Geostorm
Színes amerikai film
Gyártó: Warner Bros.
Korhatár: 12

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...