Loading...

Gila-Gila Remaja

414,505 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 24, 2006

OST Gila-Gila Remaja

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 145

Pendekar Mustarrr
Sape datang dri ohmedia psl mimaland angkat tangan... Hehe... 😂
eira weyhh
Pendekar Mustarrr 🙋🏽
Shah Iskandar
Harumnya cintamu mendebarkan Bunga kasih bersemi Curahkan cintamu setulusnya Hanya aku milikmu Ku sayang padamu Amat sayang Dengan cinta yg suci Sentuhan kasihmu amat indah Menyinarkan hidupku Bisikan suara kasih Hatiku hatimu Jalinkan ikatan janji Ucapanku ucapanmu Bergema di hati Kau ku puja kau ku sayang Dalam kemesraan Bersama buktikan kejujuran Tanpa ragu dan sangsi Bersama jalinkan kasih sayang Ikatan yang abadi
Marlina Purba
berdating tahun 80's mcm ni, mana tak romantik... tgk la dating skrg x bole blah. dah kawin pastu cerai berai.
Tun Teja
Seronok dgr lagu ni, seronok baca komen2 kat sini..zmn 80an memng best, zmn aku kecik dlu..huhu
Wahida Bahudin
couple dlu matured brbnding skrg brbeza
do mush
filem IA WUJUD berlakon kt sini ..
MegaZainizam
Rehana ni dewi remaja tahun 85/86.... patutlah cun
Rafael Raihan
aku pun suka zaman dulu, kalau bole aku nak balik zaman dulu, masa tu mimaland famous sgt sgt, ampang park tempat beli belah, hankyu jaya, chowkit road famous sgt sgt !!!! oh indahnyeeee zaman 80an !!!!
batutepi jalan
Rafael Raihan betul bruhh. zaman 80an paling best
PALY COBAIN
salah satu taman tema yg 'keras'..di Malaysia dan beberapa tmpt2 di malaysia yg bleh di katakan di diami makhluk allah yg lain..
Muhd Zamani
+Khairul Firdaus taman tema Mimaland 1971-1994 ditutup kerana ada kes orang mati semasa menaiki gelongsor dan tanah selalu mendap.
Khairul Firdaus
taman pe ni bro
Razak Ramli
Faizal Hussein memg hensem zmn muda beliau...jika kata2 tu kluaq dri lelaki...ternyata dia memang benaq...zmn ni memg best,tulis Surat...ada public phone... lepak taman bunga...walau pun zmn depa ni sy maseh lg kecik to sempat juga nmpk d penghujung2nya...rindu zmn era 80 ke 90an...
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...