Loading...

Live Mindmapping in Hypershifterslab

857 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 10, 2012

Slimmer vergaderen, projecten starten en brainstormen in het Hypershifterslab.

Dit voorbeeld
Een strategiesessie van een bedrijf dat groene concepten ontwikkeld ondersteund met (na een doortimmerd en kort voortraject) een moderator en livemindmapper van World of Minds.

Doel
Snel met draagvlak tot de kern komen van de situatie en brainstormen over wat het vervolg zou moeten zijn zonder in te boeten aan grondigheid en prikkelende vragen van de moderator.

Aanpak
Een van de standaard 'strategieformulerings aanpakken' (zoals de CSF of One page strategy aanpak) of de 'Quick and Dirty' aanpak omdat snelheid van reageren en veranderen steeds meer gewenst is. Ofwel niet alleen snelheid in het opsporen van veranderingen in de omgeving die actie vragen, ieder sleutelpersoon laten meedenken maar ook snelheid van implementatie van de projecten.

Testimonial CEO
"gConcepts ontwikkelt milieuvriendelijke vervoersconcepten. Voor onze strategie-ontwikkeling en de operationalisering hiervan met de partners in de keten, maken we sinds enkele maanden goed gebruik van de 'Think-Decide-Do-Learn' aanpak van World of Minds ondersteund door Whole Brain technieken met o.a. het 'livemindmapping'. Hierdoor hebben wij een aanzienlijke versnelling in het proces naar de ontwikkeling van een nieuw elektrisch voertuig kunnen maken." Frank van der Vorm - CEO gConcepts

Kijk voor alle informatie op http://www.worldofminds.com of bel met Jerre Lubberts of Alexis van Dam op 070 7071355.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...