Loading...

Donații pentru spitale la inițiativa Superbet. Ilie Dumitrescu, ambasadorul campaniei #PariemPeBine

280 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 11, 2020

Grupul Superbet vine ȋn sprijinul celor aflați ȋn linia ȋntâi a luptei împotriva COVID-19 și, cu ajutorul Asociației INACO - Inițiativa pentru Competitivitate, donează echipamente de protecție și biocide, pentru 30 de spitale din România.
Alături de partenerii de la INACO, Superbet e recunoscător pentru eforturile uriașe pe care personalul medical le face zi și noapte și se alătură marilor actori din economie care susțin eroii din sistemul sanitar. Kit-urile pregătite pentru unitățile sanitare din 20 de județe, cele mai solicitate în acest moment în lupta cu noul tip de coronavirus, au plecat spre destinațiile unde sunt atât de așteptate și de necesare. Acestea vor fi livrate spitalelor de voluntarii Superbet din țară, până Miercuri 13 Mai.

“Ca fost medic chirurg, știu câtă nevoie este într-un spital de orice ajutor, mai ales într-o situație de criză. Mă bucur pentru că suntem parte din acest efort național de ajutorare a sistemului medical și mulțumesc echipei noastre pentru implicare, atât în București cât mai ales în cele 23 de orașe în care vor ajunge aceste kituri. Cu ajutorul ambasadorilor Superbet, vizibilitatea gestului nostru va crește și pariez că va avea puterea unui exemplu. Mulțumesc de asemenea și partenerilor de la INACO și îi felicit pentru toate acțiunile pe care le întreprind.”, a declarat Augusta Dragic, președintele Fundației Superbet.

Voluntarii Superbet și INACO, prezenți pentru a tria, repartiza și încărca toate kiturile, au avut parte și de o SuperSurpriză. Li s-a alăturat și legendarul Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet.

“Sunt fericit și onorat fiindcă particip la această acțiune. Am fost impresionat de gestul Superbet, prima companie din domeniul pariurilor sportive care a acționat pentru a-i ajuta pe eroii zilelor noastre, medicii din linia întâi. Înțeleg reflexul tuturor de a se autoproteja în această perioadă, dar Superbet a trecut la nivelul următor și a demonstrat că este un membru activ al comunității, capabil să facă diferența în momentele dificile.”, sunt cuvintele lui Ilie Dumitrescu.

Pe lângă cele 30 de spitale din 23 de orașe care vor primi câte un pachet standard cu echipamente de protecție și biocide, ȋn cadrul campaniei Superbet #PariemPeBine, va fi echipat cu pereți protectori antibacterieni și un etaj de la Spitalul Universitar din București.

“Fiecare echipament înseamnă o viață protejată. Ne referim la viețile celor care au grijă de noi și care ne sunt speranța în lupta cu noul tip de coronavirus: membrii personalului medical. Toți producătorii și furnizorii la care am apelat sunt companii românești care au reușit să servească această nevoie acută de echipamente de protecție. Le mulțumesc pentru viteza, operativitatea și calitatea produselor cu care mergem alături de Superbet la cele 30 de spitale, de pe întreg teritoriul României.”, a concluzionat Andreea Paul - președinte INACO.

Lista spitalelor beneficiare:
1. Spitalul Municipal Adjud
2. Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad
3. Spital de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare
4. Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad
5. Spitalul General CF Brașov
6. Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov
7. Instititul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” București
8. Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Dr. Victor Babes" București
9. Spitalul Clinic "Colentina" București
10. Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Marie Curie” București
11. Spitalul Universitar Bucuresti
12. Spitalul de Pneumoftiziologie Călărasi
13. Spitalul Clinic CF Cluj Napoca
14. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca
15. Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța
16. Spitalul Clinic CF Constanța
17. Spitalul Clinic CF Craiova
18. Spitalul Judetean de Urgență Deva
19. Spitalul General CF Galați
20. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iași
21. Spitalul Clinic CF Iași
22. Spitalul Municipal Medgidia
23. Spitalul Clinic CF Oradea
24. Spitalul General CF Pașcani
25. Spitalul Municipal Petroșani
26. Spitalul Judetean de Urgență Piatra Neamț
27. Spitalul General CF Ploiești
28. Spitalul General CF Drobeta Turnul Severin
29. Spitalul General CF Sibiu
30. Spitalul Județean de Urgență “Sfântul Ioan Cel Nou” din Suceava
31. Spitalul Clinic CF Timișoara

Această acțiune face parte din campania #PariemPeBine desfășurată de grupul Superbet și Fundația Superbet.

Loading...


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...