Loading...

Ljubav i mrznja 73 epizoda CELA

66,009 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 1, 2013

Ljubav i mržnja je srpska telenovela snimana od 2007. do 2008. godine u produkciji RTV Pink. Emitovana je u udarno vreme (20 sati), nakon Nacionalnog Dnevnika. Režiju su vodili Jug Radivojevic i Vladimir Aleksic. Scenario su pisali Vida Crncevic-Basara i Petar Jakonic, koji je za ovu priliku koristio pseudonim "Basquiera Pierrin". Ova telenovela je radena po ideji Slobodana Šuljagica. Narucio je scenario za "porodicnu sagu" kod Vide Crncevic-Basara. Okosnica je trebala da bude "covek u godinama, tajkun, sa mnogo mladom ženom".[1] Naslovnu pesmu "Ljubav i mržna" je pevao hrvatski pevac Dado Topic.
Ova telenovela je pobrala nekoliko dobrih ocena sa strane tv kriticara. Tako je na primer Branislava Džunov za list "Politika" napisala: "Izvesno, posle dve--tri sedmice prikazivanja, može se sa sigurnošcu tvrditi da „Ljubav i mržnja" može imati zavidnu TV buducnost... rejtinzi iz protekle sedmice pokazuju da je „Ljubav i mržnja"
Serija prati zgode i nezgode bogate beogradske porodice Lazarevic. Niko nije preboleo smrt majke, koja je bila stub porodice. Bogdanova nova supruga Kaca je moralno nepodobna. Temperamentna je i cesto stvara probleme unutar porodice. Takode krije tajne iz prošlosti, koje je proganjaju. U biti je nesigurna licnost i stidi se svojih seljackih korena. Bogdanov sin Bojan je ženskaroš i ima aferu sa svojom macehom Kacom. To mu stvara niz neprilika, jer joj je obecao da ce se razvesti od supruge i osnovati nov život sa njom. Medutim, Bojan ima niz ljubavnih veza. Njegova žena Ljubica je plemenita i odana osoba. Uspešna poslovna žena. Bojanov brat Miloš je novinar, nezadovoljan je, jer je zapravo želeo da bude pisac. Zbog toga cesto posegne za alkoholom. Njegova supruga Ivana ocajnicki želi da zatrudni, ali joj to ne uspeva. Njen otac Dušan je bivši narkoman i pravi joj dodatne probleme. Novinarka Zdenka je Miloševa koleginica iz lista "Jutarnja Zvezda", kojoj je porodica Lazarevic omiljena tema. Bojanova i Miloševa sestra Olja je najmladi clan porodice i ona najviše pati zbog majcine smrti. Olja neocekivano zatrudni, otac deteta je njen profesor Vojin sa fakulteta. Nije sigurna šta da ucini.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...