Loading...

RABAT | Taxi Sessie #4 'Kempi & Lucky Fonz III - Diana'

412,183 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 23, 2011

Vanaf 9 juni draait Rabat in de bioscopen, en begint Nadir (gespeeld door Nasrdin Dchar) de oude taxi van zijn vader van Nederland naar Marokko te brengen. Zijn maten Abdel (Achmed Akkabi) en Zakaria (Marwan Kenzari) nodigen zichzelf uit om hem te vergezellen tijdens een reis die hun vrienschap op de proef zal stellen. Voor het zover is, rijdt Nasrdin nog even met de taxi door Amsterdam. Daarbij treft hij allerlei Nederlandse rappers en zangers op de achterbank, die allemaal een speciaal voor de Rabat Taxi-sessies gemaakt nummer ten gehore brengen.

Al dan niet in het gezelschap van Achmed, Nasrdin en Marwan nemen de komende weken o.a. The Opposites, Brahim Fouradi, Adje, Jayh, RB Djan, Jiggy Djé, Sef en Dio plaats in de oude Mercedes. Elke week tot aan de première komt er via Hiphopblog Puna.nl een nieuwe Rabat Taxi-sessie online.

Ditmaal zitten Kempi & Lucky Fonz III in de taxi. Ze spelen 'Diana ft. Lucky Fonz III & De Felle Kleuren', een song die op het tweede album van Kempi staat: Het Testament van Zanian Adamus. Te koop vanaf 17 juni.

Meer over Rabat: http://www.rabatdefilm.nl

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...