Upload

Loading...

Seizoen2 Re-Piet "Oh... kom er eens kjken" 16-11-2011

2,684 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Nov 14, 2011

Dit is de 2e aflevering van een nieuw seizoen "Oh.. kom er eens kijken" van pietenband Re-Piet! Deze reallife soap over de pietenband Re-Piet was eerder alleen te zien op internet, maar voor het nieuwe seizoen zijn ze een stapje verder gegaan. Vanaf 9 november 2011 zijn de leukste pieten elke week te zien op Midvliet-TV!

Natuurlijk worden Hippe, Party en Malle Pietje dit seizoen overal gevolgd door de camera. Ben jij ook zo benieuwd wat ze dit jaar weer gaan beleven? Zelfs de stoomboot is dit jaar voor de camera geen verboden gebied, waardoor de kijkertjes meer pieten voorbij zien komen. Cheer Piet, Opper Piet en de Goedheiligman ontkomen niet meer aan de camera.

Dit seizoen komen we er misschien wel achter hoe het komt dat Sinterklaas altijd zo jong blijft. De pieten zijn in ieder geval vast besloten om hier achter te komen.

Kijk vanaf 9 november naar Midvliet-TV of voor de rest in Nederland te zien op www.feestenmetsinterklaas.nl of het inmiddels bekende You Tube kanaal www.youtube.com/pietenbandrepiet

Aflevering 2: "Voetjes van de vloer"
Uitzenddatum: 16 november 2011
Productie: W & A Illusionisme v.o.f.
Faciliteiten: Top Floor Studio
Pietenband Re-Piet!

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...