Loading...

JaMese - Dixit Impró 3 - Fenekatlan - közösségi asszociációs játék

1,032 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 23, 2016

Ismeritek már a JaMese nyelvet?
A JaMese Dixit Impró sorozat 3. videója Fenekatlan címmel szintén a ti asszociációtokból jött létre! Minden dal ebben a sorozatban a közös ötleteinkből származik. Köszönjük, hogy részt vetettek a játékban! A videó végén nézzétek meg melyik kép inspirálta a dalt és a szöveget! Ne hagyd ki a többi videót se!

Iratkozz fel a csatornánkra, hallgass bele a Csak a napba albumba is: www.youtube.com/jamesemusic
Kövess minket a facebookon, hogy ne maradj le a legfrissebb hírekről: www.facebook.com/jamesemusic

“Nagyon érdekes játék ez egy énekes számára. A magyar nyelv amúgy is hihetetlen gazdag a hangutánzó és a hangfestő szavakban; így született a Tanganyika és a Beluleja című számom is. Az elsőben az izgalmas afrikai nyelvekhez hasonló ritmikai eszközökből táplálkoztam, a Beluleja pedig magában hordoz valami mély és fájdalmas dolgot, ami valahol a felszín alatt sajog és csak a zene segítségével múlik el. A koncertek során úgy éreztem, hogy ezek a dalok bennem is nagy erőket mozgatnak meg és azt vettem észre, hogy a közönség is így éli meg a zenémet. A hatáson túl pedig arra gondoltam, hogy a dalok írása olyan kreatív energiákat szabadított föl bennem, hogy ezt meg kell osszam mindenkivel, játszani pedig mindenki szeret plusz a zenekarnév se véletlen lett JaMese.”
A Dixit társasjáték ötlete alapján 1 hónapon át minden héten egy Dixit kártyára érkezhettek az asszociációk tőletek, én pedig azokból alkottam meg a dalt.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...