Loading...

Idea Knockout 2015

715 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 5, 2015

Idea Knockout 2015 [http://www.bug.hr/bugtv/idea-knockout...]

Popis timova koji su nastupili:

1. Smart Lumies
Smart Lumies su edukativne kocke za djecu od 2 do 7 godina koje ih uče o bojama, zvukovima i fizici na inovativan način kroz komunikaciju preko kocaka, a roditeljima pružaju uvid u napredak njihove djece pomoću aplikacije.

2. Streaming Solutions - VYOOCAM
VYOUCAM je pametna prijenosna kamera za prijenos POV videa preko Interneta koja se može pričvrstiti na naočale ili negdje drugdje na tijelo korisnika.

3. Include - Pametne klupe
Pametne klupe koje se napajaju pomoću solarnih ploča. Imaju mogućnost punjenja mobilnih uređaja, služe kao hotspot područje, pružaju informacije o kvaliteti zraka, proizvedenoj energiji i slično, a noću služe i kao gradska rasvjeta.

4. Idea 4
Prijenosni punjač za električna vozila. Ima kompaktne dimenzije i masu od tek nekoliko kilograma, a pruža mogućnost punjenja svih vrsta vozila, od bicikala, automobila i kamiona do jahti i brodova.

5. Maliveliki – Happy chalkboard
Uređaj koji u realnom vremenu pretvara pisanje i crtanje u digitalni zapis te taj zapis šalje na bilo koji uređaj povezan preko weba ili WiFi mreže. Npr. studenti na svoje tablete primaju bilješke koje profesor piše na ploči.

6. Mummo sens
Mummo sens je pokrivač za trudnice koji svojim dizajnom omogućuje udobnije ležanje prilikom trudnoće te prikuplja informacije tijekom trudnoće (otkucaji srca bebe i majke, temperatura, podsjetnik za lijekove i pregledne termine…) i svakodnevno ih šalje na pametni telefon.

7. Farseer
Cloud rješenje za poslovno planiranje i praćenje rezultata poslovanja. Farseer je kontroling alat koji jednostavno modelira kompleksne poslovne modele i omogućuje simuliranje međusobnih utjecaja poslovnih prilika na krajnji rezultat.

8. Typing – Spotie
Spotie je prva mobilna aplikacija za iznajmljivanje privatnog i hotelskog smještaja uz 0% provizije

9. Pippion
Pippion je aukcijska i manadžment stranica za uzgajivače golubova s naglaskom na – trkače golubove…

10. Mikrotron – e-Polica
Elektronička polica s ugrađenim zaslonima kojima upravlja mikrokontroler, a na kojima se prikazuju željene informacije. Npr. moguće je prikazati podatke o proizvodu u trgovini ako se e-polica spoji s odgovarajućim programom.

11. Mogy
Mogy je softversko rješenje koje osobnim trenerima pruža mogućnost izravne komunikacije sa sportašima. Preko web-aplikacije mogu stvarati programe vježbanja prema individualnim potrebama te pratiti napredak i razne analize.

12. NHome
NHome olakšava korištenje velikog broja uređaja u pametnim domovima, komunicirajući s većinom popularnijih uređaja i omogućujući kontrolu pomoću aplikacije. NHomeBridge povezuje uređaje koji nisu "pametni" i daje im dodatnu kontrolu.


13. PickYou
PickYou je društvena mreža za prikupljanje informacija o preferencijama drugih korisnika između dvije usporedive fotografije osoba, proizvoda i usluga, uz pružanje mogućnosti za stupanje u međusobnu komunikaciju.

14. u:Plug Connect
u:Plug Connect je pametni bežični punjač koji omogućuje kontroliranje različitih funkcija u domu. iBeacon tehnologija omogućuje targetiranje korisnika u javnim prostorima slanjem ciljanih informacija na pametni telefon.

15. You'n'i - OnMyWay
OnMyWay je mobilna aplikacija koja spaja dvije grupe ljudi – one koji žele kupiti određenu robu, a to ne mogu učiniti jer su stari ili bolesni, s onima koji mogu obaviti uslugu kupnje robe.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...