Loading...

Sommarhälsning från fårhagen

25 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 18, 2017

Hej!
Jag heter Wilda och det är jag som startat Kapybara Media. Med den här videon, direkt från min fårhage, önskar jag alla en fantastiskt fin sommar. Och du, om du behöver content till hösten får du gärna höra av dig.

Mer om Kapybara Media samt mina kontaktuppgifter hittar du här: www.kapybara.se

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapybara AB är en contentbyrå. Vi är experter på att skapa innehåll som stärker varumärken, bygger relationer och driver försäljning.

Det vi gör kallas content marketing. I grunden handlar det om att respektera människors tid. Ditt innehåll behöver skapa värde och vara relevant oavsett om kanalen är en kundtidning, en årsredovisning, en webbplats eller sociala medier.

Vi hjälper dig hela vägen från strategi till analys. Tyngdpunkten lägger vi på at skapa bra innehåll i form av text, bild, film och podcasts. Papperstigrar gillar vi inte, väljer du att jobba med oss står innehållsproduktion i centrum.

Vill du vidareutbilda din sälj- och/eller marknadsavdelning kan du också boka vår VD och grundare Wilda Nilsson som föreläsare.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...