Loading...

Ellen ten Damme - Het Regende Zon

80,941 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 4, 2012

Bol.com: http://www.bol.com/nl/p/het-regende-z...
iTunes: http://itunes.apple.com/nl/album/het-...
Spotify: http://open.spotify.com/album/7HA5p6G...

Ontdek meer muziek in de Arcade Spotify app: http://spoti.fi/10us3IY

CNR Facebook: https://www.facebook.com/CNRNederland
CNR Twitter: https://www.twitter.com/cnrmusic
CNR Spotify: http://open.spotify.com/user/cnrenter...
CNR Website: http://www.cnrentertainment.nl

De single 'Het Regende Zon' is afkomstig van Ellen ten Damme's nieuwe, gelijknamige album. De tekst voor het nummer is geschreven door Remco Campert.

Het nieuwe album 'Het Regende Zon' is de opvolger van Ellen's met goud bekroonde album 'Durf Jij'. De teksten van de liedjes zijn afkomstig van Ilja Leonard Pfeijffer, Harry Mulisch, Remco Campert en Ellen ten Damme zelf. De muziek is gecomponeerd door Ellen ten Damme.

In 2009 nam Ellen's carrière een interessante wending: na drie Engelstalige albums bracht ze haar eerste Nederlandstalige album 'Durf Jij?' uit. Het resultaat van een vruchtbare samenwerking met meesterdichter Ilja Leonard Pfeijffer. In 2010 ontving ze voor dit album een gouden plaat en won ze de Gouden Notenkraker (de onderscheidende prijs ván uitvoerende kunstenaars vóór uitvoerende kunstenaars) voor haar ingetogen voorstelling 'Durf Jij' en het spectaculaire 'Cirque Stiletto'.

Met de release van het nieuwe album 'Het Regende Zon' op 18 mei 2012 wordt het succes voortgezet. Daarnaast toert Ellen in 2012 samen met haar band en het Scapino ballet door het hele land met de theatertournee SPITZ!: een uitdagende mix van nieuwe muziek, nieuwe choreografieën en spectaculaire visuals. De voorstelling krijgt unaniem lovende recensies.

Kijk voor meer informatie op www.ellentendamme.nl en volg Ellen via www.twitter.com/tendamme en www.facebook.com/ellen.tendamme.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...