Loading...

Actueel (26-09-2007)

1,673 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 26, 2007

De Weg Komt!

De A15 wordt doorgetrokken, zo veel is wel duidelijk. Ook staat vast dat het dorp Groessen (tussen Duiven en Westervoort) aan die A15 komt te liggen. Iedereen tegen, zou je denken. Maar niets is minder waar. Er zijn namelijk ook Groessenaren die het filerijden zo beu zijn dat ze liever asfalt in plaats van een weiland in de buurt hebben.

Stop TBS Zetten!

Folders in de bus, posters voor de ramen en een heuse Vereniging Veilige Leefomgeving Zetten. Een deel van het vijfduizend inwoners tellende dorp roert zich nu er een nieuwe TBS-kliniek moet komen. Veel mensen vrezen voor hun veiligheid. En ze vinden dat Zetten al genoeg in de maatschappij investeert. Er is immers al de van Heldringstichting waar probleemjongeren worden behandeld. Verslaggever Mark van der Meijs ging met camera terug naar zijn geboortedorp.

Potenrammen op de Veluwe

Ferry en Coen zijn twee getrouwde homo's uit Apeldoorn. Eind augustus werden ze in Ugchelen het slachtoffer van potenrammers. Zonder aanleiding werden ze op straat mishandeld en beroofd. Het was de tweede keer dat ze mishandeld werden. Het jaar ervoor werden ze in elkaar geslagen door een dronken kroegbaas. Koen overleefde het deze keer maar net: Hij kwam met z n achterhoofd terecht op een smeedijzeren tuinhek. En nu zitten ze nog steeds allebei thuis: ziek. Ze vertelden hun verhaal aan Ellen de Jong. Wel onherkenbaar in beeld, en onder een andere naam. Want je weet maar nooit.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...