Loading...

Boban Mikšin - Test Driven Development

2,080 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 10, 2014

DaFED#19
Izlaganje Bobana Mikšina na Fakultetu tehničkih nauka, Novi Sad, 05.03.2014.

Test Driven Development
Zvuči dobro i svi znamo šta znači, ali kako ga usvojiti i primeniti u svakodnevnom radu? Kada ga je dobro primeniti a kada ne? Odakle početi i kako ovladati tehnikom. Koje alate koristiti?

O DaFED-u
DaFED je meetup iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.

Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb m arketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.

Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka koja su osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Predavanja obično traju 30-60 minuta. Nakon toga sledi umrežavanje, tj. druženje uz piće i zakusku.

DaFED je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke. Važno je reći da je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...