Loading...

#Autovisie #Scania #Trucker

Uw Garage: Scania S520 - Martijn Kuipers - Mighty Truckers | Autovisie

57,880 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 28, 2019

Martijn Kuipers is door zijn vlogs een van de bekendste truckers van Nederland. Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Autovisie voor meer: http://bit.ly/AutoVisie.

Hij is een van Nederlands bekendste truckers door zijn vlogs. Dat wordt alleen maar meer, want binnenkort doet Martijn Kuipers mee aan het programma Mighty Truckers, vanaf donderdag 3 oktober om 20.30 uur te zien op Discovery Channel!

Ik heb in mijn jeugd eerst een tijdje in de horeca gewerkt maar eigenlijk was ik liever met techniek en transport bezig. Aan scooters sleutelen en met auto's bezig zijn was leuker. Ik was al eens een paar keer mee gereden op de vrachtwagen met een oud buurman en als kleine jongen is alles dan supergroot en imponerend, echt mooi! Al snel had ik met wat vrienden een bijbaan bij een Transportbedrijf. Pakketjes sorteren, af en toe mee rijden en helpen als ze een verhuisklus hadden. Dat was interessant werk! Zo ben ik eigenlijk met transport in aanraking gekomen.

Welkom op het YouTube-kanaal van Autovisie. Je kent ons wellicht wel van het Autovisie jaarboek, het Autovisie Magazine en Autovisie.nl. Maar op YouTube bieden we je nog meer. Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Autovisie voor meer: http://bit.ly/AutoVisie

Hier vind je video’s met autonieuws, autovideo's, autotests, autoreviews en natuurlijk Sjoerds weetjes en Peters proefrit nog veel meer.

Blijf op de hoogte van al het autonieuws en volg Autovisie op:
- Autovisie.nl: https://www.autovisie.nl
- Facebook: https://www.facebook.com/Autovisie
- Twitter: https://www.twitter.com/Autovisie
- Instagram: https://www.instagram.com/Autovisie
- YouTube: https://www.youtube.com/Autovisie

Voor vragen:
- E-mail: redactie@autovisie.nl

#Autovisie #Scania #Trucker

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...